Ще один день і графіті «Погляд» завершать

11.09.2017, 10:34 Переглядів: 4 175

Ще один день і графіті «Погляд» завершать

Роботи з перемінним успіхом тривають близько трьох тижнів. 16 вересня остання можливість долучитися до створення стрит-арту

10 вересня роботи над створенням графіті «Погляд» майже завершилися. Кременчуцький художник Сергій Брильов разом з командою однодумців завершили нанесення малюнку за допомогою трафарету.

 

 

Закінчити роботу на вихідних не дозволила фарба, яка на жаль закінчилася. Тому 16 вересня білою та сірою фарбою домалюють переходи між частинами. І вже за тиждень ми побачимо готову роботу «Погляд».

 

- Ми зібралися біля об'єкта, розклали трафарети та балончики. Й зробили все! Тільки мостики той частини, що праворуч, ми не замалювали, бо закінчилась сіра фарба. Але з білою все норм, ми завершили нанесення цього шару. Відважні хлопці та дівчата дуже допомагали мені сьогодні, тому й вийшло все так добре та швидко. Авжеж, гарна погода була доречна також. Ну а далі залишається останній етап - дофарбувати/замалювати містки, та прикріпити козирки над верхньою частиною цього графіті/муралу/стріт-арту. Тож пробиваю балони з сірою й вперед. О 10:00 в суботу, 16 вересня, я знову збираю всіх, хто хоче залишити свій слід в сучасному патріотичному мистецтві Кременчука та й України взагалі. Роботи зроблено чимало, й залишається останній етап/день, - зазначив художник Сергій Брильов.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх