Футболісти «Кременя» зазнають поразки від «Оболонь-Бровар»

9.08.2017, 19:57 Переглядів: 5 540

Футболісти «Кременя» зазнають поразки від «Оболонь-Бровар»

Кременчужани зазнають другої домашньої поразки

9 серпня футболісти "Кременя" провели другу домашню гру, суперником "синьо-білих" був "Оболонь-Бровар". Матч завершився з рахунком - 0:3.

 

"Кремінь" - "Оболонь-Бровар" - 0:3 (0:1)

Голи: Тєрєхов 1, Бовтрук 79, Слободян 89п

«Кремінь»: Онопко, Ченбай, Квачов, Кравчук, Горват (Бичков 46), Піскун (Янаков 61), Богданов (Прошенко 77), Степанчук (Саркісян 75), В.Олійник (Боровський 52), Тєртишний, Тимченко (к). Запасні: А.Олійник, Ходуля. Головний тренер: Сергій Ященко

«Оболонь-Бровар»: Ситников, Шевченко, Коваленко, Тєрєхов, Пінчук, Корнєв (Турчанов 87), Безуглий, Корольчук (Продан 90), Козак (Гуськов 71), Єременко (Бовтрук 62), Шевчук (Слободян 84). Запасні: Федорівський, Сартіна. Головний тренер: Олег Мазуренко

Попередження: Ченбай 34, Горват 44, Саркісян 80 – Безуглий 90+3

 

Арбітр: Вадим Запрутняк (Ужгород)
Асистенти: Павло Почепецький (Дніпро), Роман Соботюк (Житомир)
Резервний арбітр: Олександр Садовий (Кременчук)
Інспектор: Олексій Гордієнко (Дніпро)

 

 

На матч тренерський штаб “Кременя” вніс кардинальні зміни у стартовий склад команди. З перших хвилин замість Ентіна, Бичкова, Прошенка, Боровського та Янакова вийшли: Горват, Кравчук, Піскун, Степанчук та Влад Олійник. “Оболонь” у свою чергу виступила не основний склад команди зберігаючи основні сили на недільний матч з “Колосом”.

 

Команди не встигли увійти в гру, як на перших секундах Корольчук у боротьбі з Квачовим заробив штрафний. Тєрєхов пробив прямо у ворота, де Онопко не зміг зафіксувати м'яч - 0:1 вже на першій хвилині. Поки “Кремінь” приходив до тями “пивовари” продовжували тиск, але поперечина зіграла за господарів. Оговтавшись “синьо-білі” намагались відігратись, але завершального удару не вистачало, щоб зрівняти рахунок.

 

Після перерви тренери провели ряд замін освіжив гру. “Кремінь” намагався взяти ворота гостей, але з різних позицій не змогли пробити Піскун, Степанчук, Квачов, Саркісян та Тимченко. “Оболонь” у свою чергу продовжував тиснути “синьо-білих” до своїх воріт. Стандарт і знову гол, цього разу рахунок збільшив Бовтрук. Той же Бовтрук за кілька хвилин віддав передачу на Гуськова, якого збив голкіпер “Кременя”. Точним ударом з пенальті Слободян розвів м'яч та Онопка по різних кутах - 0:3.

 

Після матчу вболівальники “Кременя” та “Оболонь-Бровар” зробили спільне фото на підтримку “Черкаського Дніпра”, який останнім часом заявляє про зняття команди з чемпіонату через фінансові труднощі.

 

Футболісти «Кременя» зазнають поразки від «Оболонь-Бровар»

 

Телеграфу вдалося розкрити секрет перемог "Оболоні", яка у цьому сезоні не зазнала жодної поразки. Секретом перемог виявилася.... Аглая Іванівна:) Плюшевий ведмедик, якого ультрас "Оболоні" завжди бере з собою.

 

- Аглая з грецької означає блискуча і неперевершена, вона нам приносить удачу. А Іванівна в честь мого дідуся, - розповів один з фанатів "Оболонь-Бровар".

 

Футболісти «Кременя» зазнають поразки від «Оболонь-Бровар»

 

Так що, якщо хочете перемогти, не пускайте на стадіон вболівальників з плюшевими іграшками blush

 

Головний тренер “Оболонь-Бровар” Олег Мазуренко після матчу зауважив:

- Хлопці виконали те що ми він них прохали. Не давали супернику розпочинати атаку, грали агресивно і вже на 10 хв ми по моментах могли вести з рахунком 3:0. У першому таймі створили достатню кількість моментів. Молодці, що у другому таймі витримали натиск, забили ще два м'ячі, хоча могли забити ще. Думаю, що результат закономірний. Порадувало, що ми нічого не дозволили супернику біля наших воріт, таких 100% моментів не було. Заслужена перемога. Хочу висловити вдячність хлопцям, що вони не зважаючи на спеку та штучне покриття поля, важко перебудувати гру.

 

Керманич “Кременя” Серій Ященко прокоментував:
- Наші футболісти на даний момент не готові у психологічному плані не готові грати на такому рівні. Ще потрібен час й адаптація. Тут все робиться швидше ніж у Другій лізі. Тим не менш у другому таймі хлопці відіграли на хорошому рівні. Команда намагалася грати на контратаках. А ті три голи... ви прекрасно бачили, що ці моменти створили не суперники, а ми. Особливо перший незрозумілий гол. Якщо ми й надалі будемо грати як у другому таймі, то до нас буде приходити досвід та впевненість у своїх силах.

 

Щодо суперника, то важко грати у футбол пінг-понг, ми звикли контролювати м'яч, а тут суперник б'є і чекає поки наша оборона допустить помилки, чекає поки у цьому плані допоможуть люди суддівського корпусу. Але тим не менш необхідно вміти грати й проти 14.

 

Про перший курйозний гол
- Будь-який гравець буде шокованим, коли не то щоб на перших хвилинах, а секундах пропускається гол. Все-таки команда відчуває, коли надійно грає воротар, оборона. Після пропущеного пішло хвилювання і невпевненість у своїх силах. Були моменти, але то поперечина, то невдало вибиваємо м'яч. Так, багато не виходить, але якщо б ми перший тайм зіграли, як другий, то рахунок був зовсім інший.

 

Про підсилення і травми в команді
- На даний момент ми не маємо можливості підсилитися як у фінансовому плані та інших моментах. Ці питання необхідно задавати керівництву клуба. Поки у нас є та група, у кожній грі у нас зміни у кожній лінії, йдуть перебудови, пошук поєднання гравців. Поки не вдається нам знайти оптимальний варіант. Звичайно зупинятися на цьому не будемо, нам залишається лише просуватися вперед, працювати, а там буде видно.

 

Влад Піскун повернувся після травми, але він зіграв краще з травмою ніж деякі гравці нашої команди. Травму також отримав Дмитро Ентін, невдало зіграв в останніх іграх Сашко Горват, тому ми дали їм перепочинок, щоб вони відновилися. Ми сподіваємося вони в наступних іграх знайдуть свою гру і зможуть показати ту гру, яку від них очікуємо, ту гру яку вони показували на зборах. Ми бачили їх потенціал та можливості, але на даний час у них не виходить повністю проявити себе.

 

Результати 5 туру

"Десна" - "Колос" - 2:3

"Черкаський Дніпро" - "Геліос" - 1:2

"Балкани" - "Гірник-Спорт" - 1:0

"Авангард" - "Рух" - 2:1

"Жемчужина" - "Полтава" - 0:1

"Нафтовик-Укрнафта" - "Інгулець" - 1:1

"Суми" - "Миколаїв" - 0:1

"Кремінь" - "Оболонь-Бровар" - 0:3

"Арсенал" - "Волинь" - 2:0

 

Турнірна таблиця Першої ліги

Футболісти «Кременя» зазнають поразки від «Оболонь-Бровар»

 

Анонс 6 туру

13 серпня

"Рух" - "Жемчужина"

"Гірник-Спорт" - "Авангард"

"Десна" - "Балкани"

"Інгулець" - "Суми"

"Геліос" - "Нафтовик-Укрнафта"

"Колос" - "Оболонь-Бровар"

14 серпня

"Миколаїв" - "Кремінь"

"Волинь" - "Черкаський Дніпро"

"Полтава" - "Арсенал"

 

14 серпня «Кремінь» зіграє на виїзді у Миколаєві, а 19 прийме «Інгулець».  

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь" Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх