МФК «Кремінь» переміг «гірників» та підписав трьох новачків

22.02.2017, 16:23 Переглядів: 2 816

МФК «Кремінь» переміг «гірників» та підписав трьох новачків

Кременчуцька футбольна команда зіграла матч з “Гірник-Спорт” Горішні Плавні

22 лютого футбольний клуб “Кремінь” у спарингу переміг “Гірник-Спорт” з Горішніх Плавнів з рахунком - 2:0. Після матчу керманич “синьо-білих” Сергій Ященко повідомив, що клуб підписав контракт з трьома гравцями: Євгеном Кравчуком (ПФК “Суми”), Максимом Лісовим (“Полтава”) та нападником Єгором Івановим, який два роки назад з “Кременя” перейшов у “Полтаву”.

 

 

«Кремінь» - «Гірник-Спорт» - 2:0

Голи: Козлов 68', Богданов 90+1

На 81-й хвилині Іванов (“Кремінь”) не реалізував пенальті

Вилучення: Голядінец 83' (“Гірник-Спорт”)

 

«Кремінь»: Олійник (Лєнчінков 46'), Бичков, Ентін, Кравчук, Горват (Сидоренко 59'), Лісовий (Сорокін 81'), Богданов, Степанчук, Тєртишний (Іванов 46'), Козлов (Галата 86'), Тимченко (Піскун 61'). Запасні: Скоцький, Куць.

Головний тренер: Сергій Ященко

«Гірник-Спорт»: Ткаченко, Моісеєнко, Курелєх, Сахневич, Кравчук, Ляшенко, Корольков, Олійник, Коваленко, Яворський, Шевчук.

На заміну у 2-му таймі виходили: Крюков, Голядінец, Дячук, Павлик, Прутян, Фаюк, Раззуваєв.

Головний тренер: Сергій Пучков.

 

 

У першому таймі команди довго придивлялись одна до одної. Кілька небезпечних моментів було у бомбардира “Кременя” Артема Козлова. Після подачі Тєртишного Артем влучає у стінку, на добиванні був Горват, але м'яч пролетів вище воріт. Ще один момент, коли Козлов зі штрафного пробив під поперечину, але голкіпер Ткаченко врятував команду. Відповідь від “Гірник-Спорт” не забарилась, але гірники пробили вище воріт.

 

Після перерви Ященко на поле випускає вихованця “Кременя” Дениса Галата та Влада Піскуна, який оклигав після травми. “Гірники” в середині тайму замінили одночасно п'ятьох гравців.

 

Вже у середині другого тайму Козлов отримавши пас від Кравчука переграв воротаря суперника - 1:0. Тиск “синьо-білих” продовжувався, поки суперник не сфолив на одному з гравців “Кременя”. Арбітр назначає пенальті. Пробивати пенальті вирішив Єгор Іванов, але не зміг обіграти голкіпера. “Кремінь” продовжив тиск на ворота “гірників”. Голядінцю нічого не залишилось, як фолити , за що його вилучили з поля. Вже у компенсований арбітром час Богданов зі стандарту збільшує перевагу - 2:0.

 

Головний тренер “Кременя” Сергій Ященко підвів підсумки по грі:

- Гру можна розділити на кілька етапів. Перший - початок гри, хлопці втягувалися з певним хвилюванням. Тому десь перші 10-15 хв втягувались, далі поступово вирівняли гру. Створили багато моментів, але не реалізували їх. Це показало нам, що є над чим працювати. Поки задоволений грою команди в усіх компонентах: фізична, тактична, технічна готовність.

 

Про новачків

 

- На сьогоднішній день підписали три контракти з Євгеном Кравчуком

Народився: 22 вересня 1994 року
Амплуа: захисник
Виступав за: «Анапа» (Анапа, Росія), «Прогрес» (Тимашевск, Росія), ПФК «Суми» (Суми)

МФК «Кремінь» переміг «гірників» та підписав трьох новачків

 

Максимом Лісовим (народився 21 травня 1985 року)

Вихованець: «РВУФК» Київ, КДЮСШ «Дніпро-80» Черкаси
Амплуа: півзахисник, нападник
Виступав за: ФК «Черкаси» (Черкаси), «Борисфен» (Бориспіль), «Зоря» (Луганськ), «Волинь» (Луцьк), ПФК «Севастополь» (Севастополь), «Белшина» (Бобруйськ, Білорусь) , ФК «Гомель» (Гомель, Білорусь), «Динамо» (Мінськ, Білорусь), «Дніпро» (Могильов, Білорусь), «Черкаський Дніпро» (Черкаси), ФК «Полтава» (Полтава). У нинішньому сезоні провів за «Полтаву» 20 ігор і забив 4 м'ячі.

МФК «Кремінь» переміг «гірників» та підписав трьох новачків

 

Єгором Івановим (30 серпня 1991 року)

Вохованець ДВУФК (Дніпропетровськ)
Амплуа: нападник
Виступав за: «Ворскла» (Полтава), «Іллічівець» (Маріуполь), «Зірка» (Кропивницький), МФК «Кремінь» (Кременчук), ФК «Полтава» (Полтава)

У нинішньому сезоні провів за «Полтаву» 14 ігор.

 

Ще є хлопці на перегляді, але по них ми зробимо висновки трохи пізніше. По лазарету, на даний момент лише Леван Кошадзе, який отримав травму.

 

Вихованець кременчуцької школи футболу Денис Галата перспективний, талановитий хлопець. Він зараз працює з основною командою. Хотіли посвятити його у великий футбол. В принципі я задоволений його діями. Трохи він хвилювався, але всі ми розпочинали з дитячого футболу й становилися професіоналами. У нього можливе велике майбутнє.

 

Наступний матч “Кремінь” зіграє 26 лютого о 14.00 вдома з “Нафтовик-Укрнафта”. 4 березня планується зустріч з "Авангардом" Краматорськ, а на 9 березня поки шукають суперника. 

 

P.S. Гравець "Кременя" Ілля Пільтенко підписав контракт з "Енергією" Нова Каховка. За "синьо-білих" Ілля зіграв два матчі (1 в Кубку і 1 в чемпіонаті). Роман Кунєв на днях офіційно підписав контракт з "Ворсклою", а Валерій Курелєх з "Гірник-Спорт". 

 

МФК «Кремінь» переміг «гірників» та підписав трьох новачків 

МФК «Кремінь» переміг «гірників» та підписав трьох новачків

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь" Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх