«I'll be back»: «Кремінь» відігрався з мінус 25 очок

4.12.2017, 12:13 Переглядів: 3 005

«I'll be back»: «Кремінь» відігрався з мінус 25 очок

Неймовірний камбек кременчужан

2-3 грудня баскетбольний клуб «Кремінь» після тритижневої перерви зіграв з «Золотим віком» із Кропивницького. Матчі відбулися в КДЮСШ №2 (вул. Залудяка, 5).

 

Перша гра спареного домашнього туру для кременчужан вийшла вдалою на старті, але потім щось пішло не так і «Кремінь» був сильнішим за «Золотий вік» лише у четвертій чверті. Другої та третьої чверті баскетболістам з Кропивницького виявилося досить аби здоби перемогу у зустрічі. Кінцівка видалася нервовою, легіонер «Кременя» Аміль Хамзаєв своїм фантастичним трьохочковим кидком подарував господарям надію, втім «Кремінь» так і не наздогнав суперника.

 

«I'll be back»: «Кремінь» відігрався з мінус 25 очок

 

У гостей головним снайпером став Олексій Дробязко – 27 очок, а Вячеслав Моторчук йому суттєво допоміг, набравши 17 очок. У кременчужан справжнім лідером став Аміль Хамзаєв – 32 очки, з них 5 влучних трьохочокових кидків!

 

2 грудня. Кременчук. Арена КДЮСШ-2. Чемпіонат України. Вища ліга.

«Кремінь» (Кременчук) – «Золотий вік» (Кропивницький) 86:89 (25:23, 21:26, 19:25, 21:15)

 

3-го грудня у кременчужан з'явився шанс на реванш і вони його не проґавили, хоча ніхто цього вже не чекав.

 

Ще на старті гри «Золотий вік» просто ввів у нокдаун господарів 4-ма влучними трьохочковими поспіль. Підсумок чверті – «-15» для кременчужан. У другій чверті перевага гостей у рахунку сягала 25 очок. На велику перерву «Кремінь» пішов поступаючись 37:53.

 

Але після перерви вболівальники побачили зовсім інший «Кремінь» - на майданчик вийшла команда, яка готова була «повернутися» в гру. У третій чверті «Кремінь» став надійнішим у захисті та влучнішим у нападі, запрацювали на повну потужність лідери команди: Хамзаєв, Кадигроб, Тимощук, Неруш, Чигринов та Ігор Сергєєв. Господарі скоротили своє відставання до мінус 6-8 очок.

 

«I'll be back»: «Кремінь» відігрався з мінус 25 очок

 

Титанічними зусиллями «Кремінь», за шаленої підтримки глядачів, навіть двічі виходив вперед, а в кінці 4-ї чверті, за рівного рахунку 80:80, кременчужанин Іван Тимощук відправився у черговий рейд під кільце суперника, але його кидок заблокували. У підсумку - нічия та ще 5 хвилин овертайму.

 

«Кремінь» вже не зупинився – перемога 7:2 в овер-таймі та перемога в матчі 87:82. Після невдалої серії з останніх матчів чемпіонату та Кубку України «Кремінь» зміг здобути таку очікувану перемогу.

 

«I'll be back»: «Кремінь» відігрався з мінус 25 очок

 

У «Кременя» на свій рахунок 21 очко записав Ярослав Кадигроб, 20 – Іван Тимощук і 18 очок – Аміль Хамзаєв. У «Золотого віку» знову найвлучнішим був Олександр Дробязко – 21 очко.

 

3 грудня. Кременчук. Арена КДЮСШ-2. Чемпіонат України. Вища ліга.

«Кремінь» (Кременчук) – «Золотий вік» (Кропивницький) 87:82 ОТ (16:31, 21:22, 27:15, 16:2, 7:2)

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: bckremen.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх