МФК «Кремінь» у Кубку України зіграє зі «Львовом»

30.06.2017, 12:03 Переглядів: 3 387

МФК «Кремінь» у Кубку України зіграє зі «Львовом»

Відбулося жеребкування попереднього раунду Кубка України

9 липня футбольний клуб «Кремінь» зіграє зі «Львовом» в рамках Кубка України. Свій перший матч у сезоні 2017-2018 підопічні Сергія Ященка зіграють на виїзді у Львові.  


У 1 раунді зіграють 26 команд: 24 команди першої та другої ліги згідно з рейтингом, переможець («Чайка») і фіналіст («Демня») аматорського чемпіонату.


Першу лігу представлять: «Рух», «Кремінь».

Другу лігу представлять: «Буковина», «Скала», «Тернопіль», «Реал Фарма», «Нива-В», «Балкани», «Енергія», «Мир», «Прикарпаття», «Нікополь», «Поділля», «Арсенал-Київщина», «Металург», «Суднобудівник», «Агробізнес», «Дніпро», «Дніпро-1», «Полісся», «Львів», «Металіст-1925», «Нива Тернопіль», «Таврія».

 

Результати жеребкування:

"Львів" - "Кремінь"

"Чайка" - "Рух" 

"Суднобудівник" - "Балкани"

"Поділля" - "Нива-В"

"Нікополь" - "Мир"

"Демня" - "Дніпро"

"Нива-Т" - "Металіст-1925"

"Реал Фарма" - "Енергія"

"Тернопіль" - "Агробізнес" 

"Таврія-Сімферополь" - "Скала"

"Арсенал-Київщина" - "Прикарпаття"

"Металург-Запоріжжя" - "Полісся"

"Дніпро-1" - "Буковина" Чернівці

 

МФК «Кремінь» у Кубку України зіграє зі «Львовом»

 

“Львів” – футбольний клуб з однойменного міста. Виступав в аматорській лізі Чемпіонату України зараз заявився у Другу лігу.
У 2006-2012 роках виступав на професіональному рівні, зокрема провів сезон 2008-09 у Прем’єр-лізі. У 2012-16 роках клуб існував у формі футбольної школи ФК “Львів”, яка і виступає у вищій лізі дитячо-юнацької футбольної ліги України.

 

У сезоні 2006-2007 львів’яни в Першій лізі замінили збанкрутілий ФК «Газовик-Скала» (Стрий). За підсумками чемпіонату 2007-2008 років команда здобула путівку до Прем’єр-ліги.

 

У першому ж матчі сезону 2008-2009 “Львів” зробив сенсацію, обігравши чемпіона України – донецький “Шахтар”, з рахунком 2:0, але потім через серію поразок опустився в турнірній таблиці. Долю місця в Прем’єр-лізі вирішував останній матч – дербі з ”Карпатами”. ФК “Львів” у драматичному поєдинку поступився 1:2 і за підсумками чемпіонату посів 15-е місце, вилетівши до Першої ліги. Матчі “Карпати” - “Львів” були єдиними львівськими дербі в історії Вищої Ліги.

 

Клуб боровся за повернення до еліти, в сезоні 2009/10, фінішувавши четвертим у Першій лізі. Від зими 2010-2011 років «Львів» переживав постійні проблеми з фінансуванням, через що клуб покинули всі ключові гравці. Зрештою, влітку 2012 року команда припинила існування.

 

Після ліквідації професіональної команди, попри фінансові труднощі, продовжувала роботу дитяча школа ФК «Львів», яка змагалася в  ДЮФЛ України у Вищій Лізі.

 

У 2016 році команда відродилася і вступила у боротьбу в аматорському Чемпіонаті України. За всі роки існування в клубі грали виключно українські футболісти, серед яких натуралізований гвінеєць Мамаді Сангаре.

 

Попередньо матч відбудеться на стадіоні СКІФ. Як повідомляє прес-служба клубу «Львів», стадіон готовий приймати матчі у Другій Лізі та Кубку України. Зокрема наочні результати відновлення газону - він стає все кращим з кожним днем. 

 

МФК «Кремінь» у Кубку України зіграє зі «Львовом»

 

P.S. Жеребкування Чемпіонату України у Першій та Другій лігах відбудеться у понеділок, 3 липня о 14:00.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх