Футбольний клуб «Кремінь» перериває безвиграшну виїзну серію

14.04.2017, 15:06 Переглядів: 3 931

Кременчуцька команда мінімально перемагає "Інгулець-2" 

Сьогодні футбольний клуб "Кремінь" в Петрово мінімально переміг "Інгульць-2". Підопічні Сергія Ященка збільшили розрив з найближчим конкурентом за вихід у першу лігу до 11 очок. Нагадаємо, що згідно з регламентом на пряму підвищуються у класі три команди. 

 

Також "Синьо-білі" перервали триматчеву безвиграшну виїзну серію, адже ще з минулого року вони не вигравали на чужих полях. Зважаючи на втрату відразу трьох гравців Козлова, Піскуна та Богданова, це було особливо важко.

 

У цьому матчі «Кремінь» був вимушений наздоганяти «Жемчужину» та «Рух», які отримують по три очки у вигляді технічної перемоги над «Кристалом». 

 

«Інгулець-2» (Петрове, Кіровоградська обл) - «Кремінь» - 0:1 

Голи: Іванов 79'

Арбітр – Олександр Афанасьєв (Харків)

Дискваліфіковані: немає – Богданов, Козлов, Піскун

"Інгулець-2": Гудіров, Зубко, Рижук (Росляков, 46), Сидоренко, Бесараб, Клімаков, Прощенко, Красов (Нікулін, 78), Коверник (Кобуладзе, 29), Шишка, Колесніков. Запасні: Фастов, Глущенко, Омельчено, Данильченко. Головний тренер: Андрій Кононенко

"Кремінь": Онопко, Бичков, Москалик, Ентін, Горват (Кравчук, 70), Лісовий, Тєртишний, Кошадзе, Степанчук (Іванов, 75), Скоцький, Тимченко. Запасні: Олійник, Бобров. Головний тренер: Сергій Ященко

 

 

Початок гри команди провели розвідці, створивши кілька небезпечних моментів біля воріт суперника. Інгулець не зміг реалізувати момент зі штрафного, ще й капітан не влучив у створ воріт з гострого кута. А «синьо-білі» не змогли до кінця замкнути передачі партнерів по команді. Спочатку Скоцький виконав небезпечний простріл, потім з його подачі не зміг добити м’яч у ворота Тимченко. Згодом з подачі Тєртишного Кошадзе не вдалося обіграти воротаря. На перерву команди пішли так і не відкривши рахунок.


Вже на 49-й хв удача посміхнулася Кременю, з вбивчої позиції капітан Інгульця головою пробив повз ворота. За кілька хвилин Скоцький перевірив на пильність кіпера господарів – з подачі Богданова прострелив під перекладину. Коротка лавка запасних Кременя принесла свої успіхи. Єгору Іванову, який вийшов на поле замість Степанчука, знадобилося лише 4 хвилини, щоб забити. Після прострільної передачі від Левана Кошадзе Єгор головою пробив у дальній кут воріт.

 

Наступний матч з "Арсенал-Київщиною" пропускає півзахисник "Кременя" Олександр Горват.

 

 

Головний тренер Сергій Ященко зауважив, що перемога завжди додає сил.
- Після цієї перемоги хлопці повинні повірити у свої сили. Перемога завжди додає сил. Хлопці відпрацювали добре. Відсутність одразу трьох гравців гідно замінили. На даний момент претензій до них немає. Вони показали хорошу гру, - додав тренер. – Нереалізованість моментів? Звичайно хотілося більше забити, ніж один м’яч. Трохи не вистачило, щоб перевага була більшою.


Нападник «Кременя» Богдан Скоцький зазначив «Телеграфу», що на домашню гру команда налаштовується лише на перемогу.
- Сьогодні була дуже не проста гра, з великою кількістю моментів! Для нас це була принципова гра, адже Інгулець є нашим прямим конкурентом за підвищенням у класі. З перших хвилин ми заволоділи ініціативою, мали багато моментів, але не змогли їх реалізувати. Десь не вистачило холоднокровності, в інших моментах футбольного фарту. Але наприкінці гри ми все-таки дотисли суперника. Можливо не вистачало дискваліфікованих гравців, але незамінних гравців немає, у нас всі рівні. На домашню гру ми налаштовуємося тільки на перемогу! Дякую вболівальникам за їхню шалену підтримку!

 

Турнірна таблиця

 

Результати 25 туру, 14-18 квітня

«Поділля» - «Мир» - 2:2

«Рух» - «Кристал» - технічна поразка Кристалу

«Інгулець-2» - «Кремінь» - 0:1

«Тепловик-Прикарпаття» - «Металург» - 7:0

«Реал Фарма» - «Балкани» - 0:0

«Арсенал-Київщина» - «Нікополь» - 0:2

«Енергія» - «Суднобудівник» - 5:1

«Нива» - «Жемчужина» - 0:2

 

Анонс 26 туру, 21-23 квітня

«Металург» - «Реал Фарма»

«Кремінь» - «Арсенал-Київщина»

«Жемчужина» - «Інгулець-2»

«Кристал » - «Нива»

«Мир» - «Рух»

«Суднобудівник» - «Іллічівець-2»

«Нікополь» - «Тепловик-Прикарпаття»

«Балкани» - «Енергія»

 

22 квітня о 16.00 «Кремінь» на своєму полі прийме «Арсенал-Київщину». Матч відбудеться на стадіоні «Кремінь-Арена».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Володимир Кіфенко Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх