На Молодіжному 17-річний парубок порізав неприятеля

28.01.2017, 16:30 Переглядів: 4 418

На Молодіжному 17-річний парубок порізав неприятеля

Словесна перепалка між 4-ма чоловіками переросла в бійку з поножовщиною

27 січня, близько 21-ї години на Молодіжному звичайна сварка між молодиками переросла в бійку з поножовщиною. Як результат – госпіталізація з ножовими пораненнями 28-річного кременчужанина. Про це повідомляє прес-служба поліції.

«Причиною події стала банальна неприязнь між двома компаніями відпочиваючих, яка зав’язалась біля одного із магазинів та в подальшому перейшла в жилий масив до під’їзду багатоповерхівки. Словесна перепалка між 4-ма чоловіками переросла в бійку. Затриманий дістав ножа, поранив потерпілого та зник з місця пригоди. Встановити обставини події та її учасників правоохоронцям, вкотре, допомогли камери відеоспостерерження» - повідомив Олександр Коцар керівник Кременчуцького відділу поліції.


Правоохоронцям про те, що сталося, лікарі повідомили на лінію контакт центру «102». Медики повідомили, що госпіталізували чоловіка від одного із під’їздів багатоповерхівки, який розташований у мікрорайоні Молодіжний. Попередній діагноз потерпілого: проникаюче ножове поранення в область грудної клітини праворуч та правого бедра, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група та оперативники Кременчуцького відділу поліції. У результаті правоохоронці встановили всі обставини скоєного та затримали винуватця. Ним виявився 17-річний місцевий студент.

Всі учасники конфлікту встановлені та дають показання слідчим Кременчуцького відділу поліції. Речові докази вилучені.

Розпочато кримінальне провадження за статтею 121 частиною 1 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкцією статті передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: npu.gov.ua
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх