Кременчуцькі патрульні приєдналися до американського флешмобу

22.01.2017, 12:58 Переглядів: 4 632

Кременчуцькі патрульні приєдналися до американського флешмобу

Флешмоб розпочали в Україні аби привернути увагу до проблеми українських ветеранів, які захищали Україну і мають посттравматичний синдром

 

Патрульні Кременчука перейняли естафету на підтримку ветеранів від десантників 79 десантно-штурмової бригади. За інформацією прес-служби патрульної поліції, кременчуцькі правоохоронці долучилися до естафети #22PushupChallenge.

 

Миколаївські десантники разом з представниками обласної та міської влади прийняли естафету флешмобу керівництву Департаменту Патрульної поліції м. Києва, який нині очолює колишній військовослужбовець бригади Євген Жуков, позивний «Маршал». Відео опубліковане на сторінці 79 бригади у facebook.

 

Флешмоб розпочали в Україні аби привернути увагу до проблеми українських ветеранів, які захищали нашу країну і мають посттравматичний синдром.
Естафета до нас прийшла із США, яка там розпочалася після оприлюднення звіту Департаменту у справах ветеранів про кількість самогубств. З‘ясувалося, що 22 ветерани щодня вчиняли самогубство. І саме через це аби привернути увагу суспільства запровадили флешмоб, умовою якого було віджимання 22 рази впродовж 22 днів.


Працівники патрульної поліції Кременчука виконали умови естафети і передали її в Департамент патрульної поліції України. У флешмобі одночасно взяли участь 28 управлінь патрульної поліції України.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх