Мільйонери мерії

11.06.2013, 11:36 Переглядів: 5 457

Мільйонери мерії
Мер Олег Бабаєв та його заступник Віктор Калашник вказали в своїх деклараціях суми в понад мільйон гривень

 

Хто минулоріч заробив більше


Минулого року офіційні доходи більшості міських високопосадовців зменшилися. Найбільше «постраждав» перший віце-мер Андрій Погрібний, який за підсумками 2011 року задекларував 2,48 млн грн доходів, а минулоріч – лише 640 тис грн.


Другий у рейтингу падіння – віце-мер Віктор Калашник. Його дохід упав з 483 тисяч до 154. Потім іде пан Тараторін. Він за 2011 рік отримав майже 177 тисяч гривень доходів, а у 2012 – лише 105 тис грн.


Мер міста Олег Бабаєв також збіднів – з 161 тис до 128 тис грн. Доходів на рік. Проте у 2012 році зросла сума цінних паперів, якими володіє мер – з півмільйона гривень до 4,5 мільйона.


Збільшив на 62 тисячі гривень суму отриманих минулоріч доходів секретар міськради Василь Івко. У 2012 році він отримав 211 тис грн доходів.
Збільшила дохід майже на 31 тисячу і віце-мер Тетяна Неіленко. Минулого року вона отримала 190 тисяч гривень доходу.


Рейтинг доходності


Згідно поданих декларацій, Олег Бабаєв має набагато менші статки, ніж деякі його заступники. Так, згідно з отриманими минулоріч доходами, на першому місці перший віце-мер Андрій Погрібний, потім йдуть заммера Геннадій Музика та секретар міськради Василь Івко.


Навіть губернатор не дотягнув до їх доходів. Він у 2012 році заробив майже 175 тисяч гривень.
Але більшість заступників та губернатор «обскакали» голів райрад, які цього року вперше надали свої декларації «Телеграфу».


Погрібний має цілий автопарк, а Неіленко досі без автівки


Найбільшу кількість машин у своїй декларації указав перший віце-мер Андрій Погрібний. Він є власником аж чотирьох автівок. Одна з них – вантажівка МАЗ. Мер міста Олег Бабаєв та його заступник Віктор Калашник мають по дві автівки. Щоправда, автівки мера дорожчі та престижніші.
По одному «залізному коню» мають секретар міськради Василь Івко, віце-мери Віталій Малецький, Геннадій Музика, голова Крюківської райради Андрій Коваленко.


Жодного авто не задекларували віце-мери Володимир Тараторін, Тетяна Неіленко, Валерій Медведовський та голова Автозаводської райради Володимир Коваленко.


До речі, саме Тетяну Неіленко кременчужани можуть найчастіше за інших заступників бачити в маршрутках та ходячи пішки по місту.


Хто-хто живе на одну зарплату


Згідно з офіційними даними, на одну зарплату в 2012 році жив мер Олег Бабаєв, віце-мери Валерій Медведовський та Володимир Тараторін. Їх доходи майже не відрізняються від суми отриманих зарплат.


Слід зазначити, що більшість високопосадовців міста мають кошти на рахунках в банках. Найбільша сума у віце-мера Віктора Калашника – понад 1 мільйон гривень. У секретаря міськради Василя Івка 400 тияч, у віце-мера Геннадія Музики – 299 тисяч, у пана Малецького – 229 тисяч.


В яких квартирах мешкають головні чиновники міста


Якщо скласти рейтинг осель, в яких мешкають наші чиновники, то найкраще житло мають обласні посадовці. Губернатор Олександр Удовіченко має дві квартири площею 115 та 11 кв.м. Голова облради Іван Момот задекларував квартиру площею майже 110 кв.м.


Серед міських посадовців найкраща квартира – у мера. Її площа – 98 кв.м. Похизуватися квартирою може Віктор Калашник, її площа – 84 кв.м. Далі за рейтингом – секретар міськради Василь Івко (66,3 кв.м), віце-мер Геннадій Музика (62 кв.м).


В дуже маленькій квартирі площею 28,5 кв.м, згідно з декларацією, «тулиться» голова Автозаводської райради Володимир Коваленко.
Андрій Погрібний, Валерій Медведовський, Володимир Тараторін квартир не мають. Проте, звісно, вони не живуть на вулиці. Можливо, вони мешкають у оселях, що записані на рідних.

 

Мільйонери мерії


Мільйонери мерії


Мільйонери мерії


Мільйонери мерії

Автор: editor Джерело фото: biznesskluch.com
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх