Філобутоністка Ольга Івушкіна проведе майстер-клас для кременчужан

30.11.2021, 18:01 Переглядів: 2 753

 

Жінка створює іграшки і колекціонує ґудзики

Днями в Кременчуцькому краєзнавчому музеї відкрилася персональна виставка майстрині з виготовлення іграшок та колекціонерки-філобутоністки Ольги Івушкіної під назвою «Світ людини». На ній представлені різні роботи авторки – це іграшки, картини, а також велика колекція ґудзиків.

Виставка Ольги Івушкіної буквально зігріта любов’ю до життя, до природи, до людей. Її роботи дарують посмішку, здивування, знайомлять з філобутоністикою – колекціонуванням ґудзиків. Представлені творіння – захоплення всього життя Ольги Олексіївни. Вони будуть цікаві дорослим і особливо – дітям, – йдеться в дописі на сторінці у фейсбуці краєзнавчого музею.

Майстриня Ольга Івушкіна з радістю зустрінеться з відвідувачами і проведе для них майстер-клас. Для цього усім бажаючим треба звертатися за тел. 3-91-05, тоді сформують групу і домовляться з авторкою щодо часу проведення майстер-класу.

Виставка працюватиме до 30 грудня. Музей приймає відвідувачів кожного дня, крім середи, з 9.00 до 16.30. 25 грудня – вихідний (святковий) день.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх