Хокейний клуб «Кременчук» та новачок з Маріуполя заявилися на новий сезон

11.06.2019, 14:04 Переглядів: 2 008

 

П'ять команд подали заявки на участь в чемпіонаті України з хокею

«Донбас», «Дніпро», «Кременчук», «Білий Барс» і «Маріуполь» подали заявки на новий сезон Української хокейної ліги. Прийом заявок триватиме до 31 липня. 


Виконавчий директор Української хокейної ліги (УХЛ) Олексій Брага повідомив, що на даний момент заявки на участь в новому сезоні чемпіонату України з хокею подали п'ять команд. Це «Донбас», «Дніпро», «Кременчук», «Білий Барс» і новачок - ХК «Маріуполь».


- Попереду четвертий сезон УХЛ, і він обіцяє бути дуже цікавим! Міжсезоння - це час не тільки для річного планування і селекційної роботи, але і, в першу чергу, заявочної клубної кампанії в Лігу. Протягом трьох років під егідою УХЛ щорічно в чемпіонаті беруть участь по 6 команд. Чи збільшиться кількість команд в сезоні 2019/2020? Додадуться нові міста на хокейної карті? Ці два питання хвилюють всіх уболівальників в першу чергу. Хочеться повідомити, що на сьогоднішній день попередньо подали заявки на участь в сезоні 2019/2020 Української хокейної ліги наступні клуби: ХК «Донбас», ХК «Дніпро», ХК «Кременчук», ХК «Білий Барс» і новачок чемпіонату ХК «Маріуполь»! Чекаємо заявки з Харкова і Києва, можливо - Дніпра, Кривого Рогу і Новояворівська. Прийом заявок триватиме до 31 липня, - написав на своїй сторінці в фейсбук Олексій Брага.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх