Що почитати зранку: терези життя та смертельне фрикасе

9.06.2019, 08:35 Переглядів: 2 000

Спеціально для читачів «Телеграфа» бібліотекар відділу абонемента ЦМБ Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку травневих книжкових новинок


 

  

Анна Хома «Терези»

Олеся прокидається зранку у ванній кімнаті на підлозі у калюжі води. Вона не пам’ятає, що сталося. Її мучать нічні кошмари, а яких вона тікає від страхітливих монстрів у лісі.
Студент п’ятого курсу мед університету Максим приходить працевлаштуватися на фармацевтичну фірму «Конвалія» і дізнається, що вранці на складі знайшли повішеним керівника зміни Олексія, його колишнього друга. Максим не вірить у самогубство Олексія й починає розслідування, не підозрюючи, до яких моторошних відкриттів воно приведе.

Ноэль Балан, Ванесса Барро «Смертельное фрикасе»

Убийство Адель, тетушки знаменитого кулинара, вызвало много вопросов у полиции и общественности. В ее доме не пропало ничего, кроме маленького блокнотика, который она всегда держала при себе. Даже самые близкие не знали, что же в нем таится. Какой драгоценный рецепт? Неужели рецепт вечной жизни? Журналистке Лоре Гренадье придется разгадать многие тайны и найти убийцу.

  
  

«Придивись до життя»

У цій книжці зібрані оповідання п’яти авторів, уже відомих читачу, «зірок» різної величини. Це свого роду енциклопедія нашого життя, а також зріз сучасної української літератури, де представлені і її корифеї, як Юрій Логвин, так і творча молодь, як Остап Соколюк.

Автори не обмежені жанрово і тематично, надані ними твори написані в різні роки, і широта тем, охоплених в цих оповіданнях, вражає.

Наталья Костина «Все, что мы еще скажем»

Это книга о любви, которая может встретиться в любую минуту, а особенно, когда ее не ждешь.

Жасмин – женщина, сбежавшая с дочерью от мужа-деспота в чужой город. Георгий – инвалид, потерявший в автокатастрофе ногу, жену и, похоже самого себя. Две эти израненные души встретились явно не случайно – им благоволят высшие силы, даруя шанс обрести любовь, о которой оба мечтали. И когда муж Жасмин находит беглянку и хочет отобрать у нее дочь, женщина знает, что теперь она не одна…

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх