Кременчуцька боксерка Маріанна Басанець не виходячи з декретної відпустки завоювала «золото»

26.11.2018, 08:08 Переглядів: 4 147

 

Кременчужанка виграла Всеукраїнський турнір з боксу «Кубок ДВУФК». На фото зліва на право: Маріанна Басанець, Олександр Ляховий, Віктор Вихрист

Вихованиця СДЮШОР боксерка Маріанна Басанець виграла Всеукраїнський турнір з боксу «Кубок ДВУФК» (Дніпропетровське вище училище фізичної культури). З 14 по 17 листопада у Дніпрі відбувся ІІІ кубок Дніпропетровського вищого училища фізичної культури з боксу. В заході взяли участь спортсменки з Дніпропетровської, Запорізької, Харківської, Хмельницької, Полтавської, Одеської, Волинської, Київської та Донецької областей.


В гостях в СДЮШОР на інтерв’ю з Віктором Вихристом «Телеграф» помітив, що на рівні з хлопцями тренуються й дівчата. Одна з них привертає неабияку увагу: впевнена в собі й тримає поставу. Це Маріанна Басанець, яка займається боксом понад 10 років. Свої перші кроки Маріанна почала робити у школі олімпійського резерву. За цей час дівчина двічі вигравала чемпіонат Полтавської області, а також чемпіонат Дніпропетровської області. Двічі ставала чемпіонкою країни серед юніорів та молоді. У 2011 році стала бронзовою призеркою Кубка України з боксу серед жінок. Зараз Маріанна виступає у ваговій категорії 57 кг, хоча розпочинала з 72 кг.


Дівчина у Дніпрі під керівництвом тренера Олександра Ляхового перемогла двох суперниць й завоювала «золото» не виходячи з декретної відпустки. 


- Одна з суперниць була з Харкова, інша – з Дніпра. Загалом нас було 4 у цій ваговій категорії, - зізналася Маріанна.


Народження синочка довго не затримало непосидючу маму в декреті й Маріанна за 2 місяці повернулася на ринг. За цей короткий час кременчужанка не лише відновила форму, а й змогла перемогти суперниць.


- Хлопчику всього 9 місяців, у маленького зубки ріжуться й не дає спати. Маріанна перед боєм всього 3-4 години поспала, - зазначив тренер Олександр Ляховий.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх