Чемпіон Європи та України Віктор Вихрист мріє про Олімпійські ігри та ділиться секретами з боксерами

24.11.2018, 12:08 Переглядів: 4 259

 

Після перемоги на чемпіонаті України, кременчуцький боксер та тренер поділилися враженнями від змагань та секретами успіху

Кременчуцький боксер Віктор Вихрист після повернення з Харкова, де завоював золоту нагороду, зустрівся з журналістами. Зустріч відбулася у затишному залі СДЮШОР, який нещодавно відремонтували. Поруч з дітлахами, які роблять тільки перші кроки в боксі, директор СДЮШОР Олег Гончар, тренер Олександр Ляховий та боксер Віктор Вихрист розповіли про досягнення та подальші плани з підготовки до здобуття ліцензії на Олімпійські ігри.


 


До чемпіонату України Віктор Вихрист готувався у складі національної збірної у Харкові, там же й відбулася першість України. Віктор Вихрист переміг у 2 поєдинках, а у фінальному двобої суперник не вийшов через травму. Таким чином, наш боксер став чемпіоном серед тяжів (вагова категорія +91 кг). Дві золоті нагороди кременчужанина та полтавця Олександра Хижняка дозволили Полтавській області зайняти друге місце в загальному рейтингу Чемпіонату України.


Наступного року Віктора Вихриста чекають європейські ігри та чемпіонат світу, де він побореться за путівку на Олімпійські ігри.


Тренер чемпіона Олександр Ляховий зазначив, що Віктора не треба стимулювати на бої - він з початку націлений на перемогу.


- Виконав настановку тренера. Суперники знайомі, ми з ними працювали й не раз. За рахунок підготовки й мотивації вдалося перемогти, - зазначив тренер. - На цьому чемпіонаті в багатьох вагових категоріях були прогнозовані результати. Якщо брати рівень важковаговиків, то конкуренція достатньо висока, спортсмени виступають на міжнародному рівні. Тим паче у тяжів в бою можна очікувати будь-яких сюрпризів та ударів.


 


За словами самого спортсмена його стимулює родина й ліцензія на Олімпійські ігри.


- В першу чергу, необхідно мати ціль перед собою й звичайно бажання, якщо не буде бажання не буде результату. Просто вірити в себе й бажати перемогти - тоді все буде, - зазначив боксер Віктор Вихрист. 



- В першу чергу необхідно мати ціль перед собою й звичайно бажання, якщо немає бажання, то й немає результату, - поділився секретом успіху для юних боксерів Віктор Вихрист.


 


Директор СДЮШОР Олег Гончар зазначив, що до кінця року в СДЮШОР відбудуться традиційні змагання присвячені пам'яті дитячого хірурга Баглаєнка, який планують провести 21 грудня.


- Всіх любителів боксу запрошуємо у школу олімпійського резерву подивитися на наші поєдинки, - додав Олег Гончар.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх