До 100 не дотягли: «Кременчук» зіграв останній матч у 2017 році

25.12.2017, 09:43 Переглядів: 2 851

Кременчужани поступилися "Донбасу" в Дружківці 

24 грудня хокейний клуб «Кременчук» зіграв в Дружківці останній матч у 2017 році проти чинного чемпіона і лідера нинішньої першості донецького «Донбасу». Кременчужани програли 0:5 із 44 очками після 23 ігор залишилися на третьому місці. 


Перед матчем "Кременчук" провів вечірнє тренування на якому капітан "Кременчука" Севастян Карпенко ненароком спробував обіграти головного тренера Олександра Савицького, але у нього на жаль не вийшло:( 


 Цей момент підловив прес-аташе ХК "Кременчук" Олександр Геєнко


Вже з перших хвилин першого періоду гості показали, що мають намір перервати переможну серію «Донбасу». Команди обмінялися небезпечними атаками, але відкрити рахунок так і не вийшло. Однак на останній хвилині першого періоду Владиславу Луговому вдалося скористатися чисельною перевагою і пробити голкіпера «Кременчука» Микиту Петленка. Ця шайба для Владислава стала першою, закинутою у ворота своєї колишньої команди після переходу в «Донбас».


Друга двадцятихвилинка стартувала з перевагою «Донбасу». Вже на другій хвилині періоду, в результаті затяжної атаки, Віталій Лялька вивів свою команду вперед. Через 4 хвилини перша ланка знову відзначилося в більшості - Ілля Коренчук закинув ще одну шайбу в ворота «Кременчука». 


Набагато активніше в атаці вели себе підопічні Олександра Савицького в заключному періоді матчу, однак на екваторі третього періоду, за допомогою Віктора Захарова, відзначився інший нападник «Донбасу» Олександр Костиков закинувши в ворота "Кременчука" четверту шайбу. Останню шайбу в матчі на свій рахунок записав захисник донеччан Олександр Александров, реалізувавши ще одну більшість своєї команди. Ряд вилучень в кінцівці матчу так і не дозволив «Кременчуку» закинути шайбу у ворота Богдана Дяченка.


Таким чином, «Донбас» оформив 24-ту перемогу поспіль в заключному матчі Української хокейної ліги в 2017 році, а "Кременчуку" не вдалося перетнути позначку у 100 закинутих шайб.



«Донбас» - «Кременчук» (1:0, 2:0, 2:0)

Шайби: 1:0 Луговой (Мазур, Коренчук - більш.), 18:54. 2:0 Лялька (Костиков), 20:38. 3:0 Коренчук (Захаров, Луговой – більш.), 24:57. 4:0 Костиков (Захаров, Лялька), 46:57. 5:0 Александров (Лялька, Коренчук - більш.), 55:59.

«Донбас»:  Дьяченко (Дуве); Луговой - Мазур - Коренчук (А), Матвієнко - Александров; Лялька (А) - Захаров (К) - Костиков, Ігнатенко - Шпак; Новиков - Коваленко - Мостовой, Григорьєв - Фірсов; Ворона - Влад - Свищев, Ординський.

«Кременчук»: Петленко (Власенко); Костюк - Карпенко (К) - Бойков (А), Роганов - Козачук; Чернишенко (А) - Красильников - Алексанян-Петрович, Грицьких - Наливайко; Ефимочкин - Шах - Поліщук, Горлушко - Савицький; Крючонкін.


Головний тренер "Кременчука" Олександр Савицький:

- Хлопці старалися, але нам важко ще грати проти такого складу «Донбасу», тому билися в міру того що ми могли. Десь може у психологічному плані упустили, що побоювалися суперника, їх склад хороший, і ця боязнь десь втратити шайбу, завадило ще більш гідно завершити цей рік.

Сподіваємося, що в новому році повернемося на нашу домашню арену «Айсберга», і як в минулі часи разом з уболівальниками, їх підтримкою, будемо ще краще грати в хокей, доставляти радість гри не тільки собі, а й нашим вірним шанувальникам.

Всіх з наступаючим Новим 2018 роком!


Наступний матч ХК «Кременчук» зіграє вже в 2018 році 10 січня. Суперником кременчужан в броварському «Терміналі» буде ... «Донбас».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Донбас" Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх