Запекле дербі: «Кремінь» у першому весняному матчі зустрінеться із «Гірник-Спортом»

25.03.2021, 18:15 Переглядів: 2 087

 

Матч відбудеться без глядачів

Завтра, 26 березня, футбольний клуб «Кремінь» зустрінеться на своєму полі з «Гірник-Спортом» із Горішніх Плавнів.


Пряма трансляція



Суддівські призначення


Головний арбітр: Ярослав Пєсоцький (Суми)

Асистенти: Максим Левченко (Кривий Ріг), Микола Близнюк (Харків)

4-й арбітр: Олександр Садовий (Кременчук)

Спостерігач арбітражу: Микола Даневич (Київ)


Цікаво, що Ярослав Пєсоцький свого часу був гравцем та тренером. Він усю свою кар’єру гравця провів у структурі різних команд, які існували на базі Сумського державного університету. Переможець чемпіонату України у Першій лізі сезону 2010-2011 рр. як гравець і в сезону 2016/17 – як тренер.


Матчі «Кременя» Ярослав Пєсоцький обслуговував аж у сезоні 2018-2019, коли «Кремінь» завоював дві перемоги: «Металург Запоріжжя» (1:0), «Миколаїв-2» (4:0). А у сезоні 2013-2014 «Кремінь» переміг «Арсенал-Київщину» (3:0).


А ось цього сезону Ярослав Пєсоцький обслуговував матч «гірників». У кубковому протистоянні «Гірник-Спорт» переміг «Олімпію» (2:1). Та в сезоні 2019-2020, коли «Гірник-Спорт» поступився «Металісту 1925» (2:1).


Оновлені склади


«Кремінь» і «Гірник-Спорт» після зимового міжсезоння майже наполовину оновили свої склади. Якщо «Гірник-Спорт» проведе третій поспіль матч у Кременчуці, то кременчуцька команда зіграє свій перший весняний матч. Нагадаємо, що матч з «Авангардом» перенесли через спалах коронавірусу у команді краматорців.


Дербі без глядачів


матч відбудеться без глядачів. З 24 березня до 7 квітня у Кременчуці посилили карантинні обмеження. 23 березня комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій на засіданні посилила карантин у Кременчуці, через різке погіршення епідситуації у місті. Він діятиме з 24 березня до 7 квітня. Таким чином наступний домашній матч проти Вереса (5 квітня) Кремінь зіграє також без вболівальників.



Зауважимо, що кременчуцькі вболівальників через пандемію коронавірусу позбавили можливості побачити дербі сусідів. У першому колі «Гірник-Спорт» прийняв рішення грати без глядачів, тепер рішення приймає міська влада Кременчука, про при те, що Полтавщина перебуває у помаранчевій зоні.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх