Кременчуцькі чемпіонки з городків підкорили п'єдестал

20.09.2019, 08:45 Переглядів: 2 294

 

Фінал кубка України з городкового спорту відбувся в столиці України

З 12 до 15 вересня у Києві відбулися змагання фіналу кубка України з городкового спорту в яких у складі збірної жіночої команди Полтавської області взяли участь три кременчужанки.


В особистих змаганнях, згідно з рейтингом чотирьох етапів Кубку України у чвертьфіналі кременчужанки Коваль Світлана і Ляшенко Наталія зустрілися між собою, а Весеніна Світлана із киянкою Ващук Анастасією. Перемогли майстри спорту Коваль Світлана та Весеніна Світлана, які вийшли до півфіналу змагань.


 


У півфіналі спортсменки з нашого міста зустрілись між собою. Перемогла більш досвідчена Коваль Світлана, яка вийшла до фіналу змагань, а Весенінна Світлана отримала можливість боротися за третє місце.


Гра за перше і друге місце між майстрами спорту Коваль Світланою та киянкою Дрешель Альоною розпочалась з нічийним рахунком. В другій партії з великою перевагою перемогу здобула кременчужанка. Третю партію дівчата знову закінчили з нічийним результатом, але цього було достатньо щоб Коваль Світлана посіла перше місце з результатом 2:1 та отримала кубок України. Киянка Дрешель Альоною стала другою.


 


В грі за третє місце впевнену перемогу з рахунком 2:0 здобула Весеніна Світлана над Людмилою Камінською з м. Гайворон, Кіровоградської області. Таким чином першу і третю сходинки п’єдесталу пошани зайняли кременчужанки.


У командних змаганнях наші дівчата посіли друге місце, поступившись киянкам, що пов'язано з відсутністю лідера команди Захарової Альони, яка не змогла взяти участь у змаганнях.


Тож вітаємо збірну команду Полтавської області у складі кременчужанок та заслуженого тренера України Севрюка Миколу Петровича. Бажаємо подальших успіхів в спорті, щастя та всього найкращого в житті і спортивного довголіття.

Теги: городки
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх