Кременчужани зможуть отримати відповіді на свої питання від лікарів онлайн

31.07.2019, 13:36 Переглядів: 2 838

 

Міністерство охорони здоров'я запускає новий проєкт для спілкування з українцями

Міністерство охорони здоров'я запускає новий формат онлайн-спілкування з українцями «Запитай у лікаря», завдяки якому пацієнти та лікарі зможуть поспілкуватися на найбільш затребувані теми. У міністерстві сподіваються, що це допоможе популяризувати серед населення відповідальне ставлення до свого здоров’я та підвищить довіру до доказової медицини.


На сторінці МОЗ України у Facebook відбуватимуться трансляції наживо, під час яких користувачі мережі зможуть отримати відповіді від досвідченого спеціаліста. Для цього пишіть свої запитання під публікаціями в Facebook та Twitter, а лікар відповість на них у прямому ефірі.


Перша трансляція відбудеться завтра, 1 серпня, о 13.00 на офіційній сторінці МОЗ України в Facebook. Її темою стане вакцинація, зокрема обговорять наступне:

  • які щеплення слід зробити дітям до 1 вересня;
  • від чого треба вакцинуватися дорослим;
  • хто може отримати щеплення безоплатно та як це зробити.

Відповіді на всі ці та інші питання почуєте від Федора Лапія, лікаря-інфекціоніста, доцента кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології НМАПО імені П. Л. Шупика, члена Національної технічної групи експертів з питань імунопрофілактики.


МОЗ України наголошує, що будь-які консультації щодо вашого стану здоров’я ви маєте отримувати насамперед у сімейного лікаря, терапевта або педіатра, з яким ви підписали декларацію. Саме на рівні сімейних лікарів у світі вирішуються до 80% питань щодо здоров’я. Формат «Запитай у лікаря» — це додаткова можливість дізнатися у фахівців відповідь на свої питання, але не може замінити візит і повноцінну індивідуальну консультацію з вашим лікарем.

Теги: МОЗ врачи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх