У Полтаві жінка викрадала породистих собак, а потім морила їх голодом

26.04.2024, 10:00 Переглядів: 1 361

 

Собаки почали вибиратися з будинку і самі шукали собі їжу. Так їх і помітили небайдужі

У Полтаві жінка викрадала або ж сама розводила породистих собак, проте морила їх голодом і довела до критичного стану. Про це повідомляється на сторінці благодійної волонтерської організації UAnimals.

Волонтери знайшли собак покинутими у будинку без їжі та води, одна з тварин була мертвою. На місце виїхав також і керівник відділу регулювання чисельності безпритульних тварин у Полтаві Сергій Богодюк та зафіксував неналежні умови утримання собак, а також викликав поліцію.

Проте правоохоронці не склали відповідний протокол та не вилучили собак згідно з процедурою.

Волонтери зазначають, що тварини жили серед бруду та мотлоху, не мали вдосталь їжі та води, їх належним чином не доглядали та не лікували. Собаки почали вибиратися з будинку і самі шукали собі їжу. Так їх сусіди й помітили та викликали зоозахисників на допомогу. 

Усього в будинку мешкали 10 собак. Волонтери знайшли 9 виснажених тварин та забрали їх під свою опіку. Одна собака, на жаль, вже була мертвою. Юристи UAnimals подали заяву до поліції, — йдеться у повідомленні.

Волонтери організації закликали поліцію якомога швидше розглянути заяву та відреагувати на правопорушення щодо жорстокого поводження з тваринами.

Нагадаємо, нещодавно у соцмережах з’явилися сторінки, де публікуються шокуючі фото та відео про знущання над тваринами у КП «Спецсервіс-Кременчук». Проте у Спецсервісі заявили, що ці матеріали є фейковими, а за їх створенням та розповсюдженням стоїть їхня працівниця.


Автор: Яна Гудзь Джерело фото: UAnimals Джерело відео: UAnimals
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх