КП «Теплоенерго» у Кременчуці знову не вистачає грошей на зарплату

16.06.2019, 12:01 Переглядів: 2 634 Коментарів: 4

Бюджетна комісія 14 червня не погодила перерозподіл бюджетних коштів

Комунальному підприємству «Теплоенерго» не вистачає грошей на зарплату: проект про виділення грошей підприємству на ці потреби в авральному порядку готував департамент житлово-комунального господарства на засідання виконкому 14 червня.


Проте бюджетна комісія не погодила даний проект: голова комісії Олександр Плескун заявив, що не розглядатиме питання з голосу.


Як пояснив директор департаменту ЖКГ Іван Москалик, відповідаючи на запитання «Телеграфа», на даний час КП «Теплоенерго» не має боргів, але у липні підприємству будуть потрібні кошти на зарплату. На ці потреби планувалося спрямувати 3,2 млн грн, перерозподіливши видатки ДЖКГ. Ці кошти були передбачені на реконструкцію теплових мереж Раківки (на той момент вартість робіт оцінювалася у 16 мільйонів гривень). Але після проектування роботи оцінили в 12,6 млн грн — саме на таку суму КП «Теплоенерго» оголосило тендер. Залишок коштів, що планувалися на мережі, ДЖКГ хотіло віддати підприємству на зарплату.


- Бюджетні питання, ухвалені виконкомом, потім затверджує сесія. Ми хотіли встигнути до сесії 26 червня. Будемо просити бюджетну комісію зібратися ще, інакше 380 працівників «Теплоенерго» можуть залишитися без зарплати, - каже Іван Москалик.


Він додає, що населення заборгувало підприємству 34 млн грн за послуги, 13 із них — борг мешканців Раківки.


На КП «Теплоенерго» не вперше виникають питання із виплатою зарплати.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

0
16 червня 2019 12:04

Что, очередное повышение потребуется?


20 0
73
16 червня 2019 21:18

Странно, а почему не интересует то, что людям просто нечем платить за сумасшедшие расценки?  И бюджет, жкх это не волнует? А отрегулировать, чтобы честно было - не? Вы уже в трусы, простите, залезли...нет там ничего. У себя, ценообразователи, поищите.


10 0
0
17 червня 2019 01:43

Зарплата керівника більше 400 тисяч гривень на рік. Невже це виправдано? А ще ж є заступники, секретарі, шістки. Зрозуміло що не вистачатиме. 



Зарплата керівника більше 400 тисяч гривень на рік. Невже це виправдано? А ще ж є заступники, секретарі, шістки. Зрозуміло що не вистачатиме. 


8 0
104
17 червня 2019 05:20

Это как с терористами, вести переговоры не стоит. Их необходимо уничтожать. 


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх