Європейська якість кременчуцького хліба

23.05.2019, 13:00 Переглядів: 3 314

Незабаром Кохнівський хлібозавод презентує кременчужанам формовий і тостовий хліб у якісно новому форматі

 

Вперше в Україні - хліб за традиційними рецептами готуватимуть на високотехнологічному італійському обладнанні всесвітньовідомої компанії «Gostol».


Жодних секретів – усе вирішують технології

Понад 70 років італійська виробнича компанія працює на світовому ринку комплексних рішень для середніх та великих хлібобулочних виробництв. Технічно та технологічно досконале обладнання  можуть дозволити собі лише безперечні лідери галузі. Заводів, повністю обладнаних гостолівськими лініями, у світі небагато. І ми пишаємося, що Кохнівський хлібозавод у їхньому числі. Новітнє обладнання впевнено виводить кременчуцьке підприємство у лідери виробництва України.

Промисловці кажуть: «Gostol» не просто створює обладнання, він – надихає! Компанія поєднує інноваційні підходи до виготовлення хліба з індивідуальними рішеннями для кожного замовника окремо. Відділ досліджень підприємства постійно моніторить тенденції на ринку хлібопекарства, щоб зробити компанію адаптивною до будь-яких потреб покупців. Контроль за якістю та монтажем обладнання відбувається не тільки на італійській території. Остаточне складання та запуск в експлуатацію проводяться спеціалістами  вже на заводі-замовнику.


Без контакту, але під наглядом


 


Першу лінію  на Кохнівському хлібозаводі було встановлено торік. Вона забезпечила бездоганну якість та чудовий смак  відомого у кожній родині кохнівського батону зі смаком дитинства. У 2019-му було вирішено виробництво розширити. І нова лінія для виготовлення формового хліба, знаного як «цеглинка», та модного тостового вже обладнана новітніми потужностями і готова показати світу класичний хліб із новим, європейським, характером.


Нова європейська лінія  - це повністю безконтактне автоматизоване виготовлення продуктів харчування, відповідність усім гігієнічним вимогам хлібобулочного виробництва та досконало розроблені технологічні процеси.

Втім, без людей-технологів жоден етап не відбувається. Спеціалісти здійснюють повний контроль за всіма процесами: підготовкою тіста (прямим або непрямим способом), обробкою та формуванням заготовок, ферментацією, випіканням, охолодженням готового хліба, нарізкою та пакуванням продукції, складуванням форм та пастеризацією.


Якість – головна цінність

 

Всі процеси – важливі. Але не менш важлива і якість сировини для хліба. Всі високоякісні натуральні складники мають сертифікати якості і проходять обов’язковий попередній контроль. Усі види продуктів мають сертифікати відповідності, а також відповідають ХАССПу - системі харчової безпеки, яка полягає у постійно діючих, документально зафіксованих правилах для харчових підприємств.


 


Нові потужності Кохнівського хлібозаводу здатні повністю задовольнити потреби кременчужан у продукті харчування номер один. 


  


За годину інноваційне обладнання підприємства здатне виготовити до 3 тисяч хлібин найвищої якості і неперевершеного класичного смаку.

Чекати залишилося недовго: ще місяць - і будемо смакувати. 




Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх