Хотіли на лікарню, а треба на пам’ятник: як у Кременчуці ділили гроші

18.03.2019, 16:13 Переглядів: 2 852

Виконком перерозподілить 200 тисяч гривень, що надійшли з Держбюджету, бо чиновники спочатку не розібралися з призначенням коштів

На чергове засідання виконкому винесуть проект рішення «Про перерозподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій». Сьогодні, 18 березня, проект рішення розглянула бюджетна комісія.


Пропонується «забрати» 200 тисяч гривень з капремонту лікарні «Правобережна» (колишня Друга міськлікарня) і спрямувати ці гроші на барельєф Ігорю Сердюку – Герою України, який загинув на Майдані.




Як пояснила віце-мер з фінансів Тетяна Неіленко, це гроші, які минулого року надійшли з держбюджету на заходи соціально-економічного розвитку територій. Від початку була інформація, що органи місцевого самоврядування самостійно приймають рішення про напрямок використання цих коштів, і тому міськрада спрямувала їх на лікарню, оскільки на капремонт не вистачало фінансування.


Та згодом з’ясувалося, що 200 тисяч гривень таки мали цільове призначення - на барельєф Ігорю Сердюку: надійшов лист від нардепа Віктора Кривенка, який ініціював виділення цих грошей з держбюджету. Тому на виконком підготували рішення про перерозподіл коштів: фактично їх повернуть на барельєф. Бюджетне рішення виконкому ще має затвердити міськрада. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх