На Полтавщині на кількох десятках поштових відділень використовували неповірені ваги (додано)

23.02.2019, 11:00 Переглядів: 2 053

Держпродспоживслужба винесла припис, в рамках якого суб’єкт господарювання повинен у визначений строк провести метрологічну повірку вимірювальної техніки

Головне управління Держпродспоживслужи в Полтавській області під час планових перевірок ТОВ «Нова Пошта» у Полтаві виявило, що на відділеннях експлуатувалися неповірені ваги. Про це йдеться на сайті Держпродспоживслужби.


Встановили, що 30 одиниць засобів вимірювальної техніки у 25 відділеннях не пройшли періодичну повірку. Предметом перевірки стали ваги торговельні, які використовувалися для торговельно-комерційних операцій та розрахунків між покупцем і продавцем.


Унаслідок цього ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області винесло припис «Новій Пошті», у рамках якого потрібно було провести метрологічну повірку засобів вимірювальної техніки.


Суб’єкт господарювання на виконання припису провів відповідну роботу з повірки ваг, які перебувають в експлуатації. Припис виконано в повному обсязі. 


коментар Нової пошти

На виконання припису Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області ТОВ «Нова Пошта» провело відповідну роботу з повірки ваг, які перебувають в експлуатації. Припис виконано в повному обсязі. Штрафні санкції на компанію не накладалися. Нагадуємо, що клієнти можуть зробити контрольне зважування у будь-якому відділенні компанії. Нам важливо, щоб кожен, хто користується послугами «Нова Пошта», отримував від нас максимально якісні послуги.

Теги: пошта
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх