«Це перший День народження коли тебе не привітала мама», - тітка військовополоненого Богдана Головаша

19.01.2019, 18:18 Переглядів: 5 532

 

Навіть перебуваючи в російському СІЗО Богдан привітав свого брата-близнюка з Днем народження, а кременчужани у свою чергу для нього підготували флешмоби та слова підтримки

У Кременчуцькому військовому ліцеї вихованці на День народження колишнього випускника та військовополоненого Богдана Головаша провели флешмоб «Повертайся живим».


 


Майбутні військові одночасно виконували рухи й бажали якнайшвидшого повернення додому. Ліцеїсти також підготували ще кілька сюрпризів: прапор Військово-морських сил з жовто-блакитними корабликами та прапор України з побажаннями. Прапор з рук заступника керівника Військового ліцею отримала тітка Богдана Юлія Халімон.



Тітка згадує, що мрія про море у Богдана вже з’явилася у свідомому дорослому віці. Про те, що хлопець потрапив в полон родина дізналася з інтернету.


- Дізнались з повідомлень у соцмережах. Кожен хто зі знайомих телефонував було лише одне питання: «Це ж не він?», - розповіла тітка Юлія. – Богдане, я вітаю тебе з Днем народження. Я розумію, що це перший день народження коли тебе не привітає мама, але ти знай ми всі чекаємо тебе вдома.


На жаль, військовополоненим не дозволено спілкуватися телефоном, а за цей час через цензуру до Богдана пройшло лише 5 листів.


- Богдан попрохав адвокатів, щоб з тих коштів, які йому перераховують на рахунок придбали подарунок молодшому братові-близнюку Руслану. Цей подарунок йому подарує мама повернувшись з Москви, де вона на кілька хвилин побачила Богдана, - додала Юлія.


Крім жовто-блакитних корабликів на набережній Дніпра на вулиці Соборній долучилися до привітань Богдана учні шкіл та навчальних закладів.



Учні 27 школи, де викладає мама Богдана, вивісили на фасаді школи прапор Військово-морських сил (ВМС), який буде висіти до повернення моряка додому.



  


Викладачі клубу «Гардемарин» сфотографувалися з прапором України та ВМС.


 


Школярі 19 школи з мапою України сфотографувалися на фоні жовто-блакитних корабликів.


 


Також кременчужани залишали слова привітань та підтримки в соцмережах.


 

 

  

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх