1 заявник та 9 сімей загиблих в Афганістані отримають 120 000 гривень

18.01.2019, 08:03 Переглядів: 2 214 Коментарів: 1

Рішення прийняли на комісії з розгляду питань надання матеріальної допомоги учасникам антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, учасникам-добровольцям антитерористичної операції, постраждалим учасникам Революції Гідності, членам їх сімей, членам сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, членам сімей загиблих в Республіці Афганістан

9 членів сімей загиблих в Афганістані отримають допомогу з міського бюджету, про це повідомляє прес-служба мерії Кременчука. Рішення прийняли на засіданні комісії з розгляду питань надання матеріальної допомоги учасникам антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, учасникам-добровольцям антитерористичної операції, постраждалим учасникам Революції Гідності, членам їх сімей, членам сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, членам сімей загиблих в Республіці Афганістан – мешканцям м. Кременчука.


У рамках засідання розглянули подання від громадської організації «Кременчуцька спілка ветеранів війни в Афганістані» на виплату одноразової матеріальної допомоги 9 членам сімей загиблих в Республіці Афганістан та 1 заяву з відповідним пакетом документів.

 

Комісія за результатами розгляду заяв та поданих документів прийняла рішення про доцільність надання грошової допомоги 9 членам сімей загиблих в Республіці Афганістан та 1 заявнику, на загальну суму 120 000грн.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
18 січня 2019 12:08

"спілка ветеранів війни в Афганістані" на чужей земле убивали людей


24 20

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх