Національний олімпійський комітет вшанував кременчуцьку спортсменку та її тренера

26.06.2018, 07:32 Переглядів: 3 982

 

Єлизавета Каланіна разом з тренером Василем Волошиним, з президентом НОК Сергієм Бубкою і президентом ФДУ Романом Насіровим

У понеділок, 25 червня, відбулася урочиста церемонія нагородження найкращої спортсменки квітня за версією Національного олімпійського комітету України Єлизавети Каланіної і її тренера Василя Волошина. Про це повідомляє прес-служба Федерації дзюдо України. 



- Українська школа єдиноборств завжди займала лідируючі позиції в світі, тому дуже приємно, що у нас є такі успішні спортсменки. Дзюдо в Україні має чудові давні традиції, - зазначив Сергій Бубка.


Говорячи про чудовий «бронзовий» здобуток Єлизавети Каланіної у вазі понад 78 кілограмів на квітневій європейській першості в Тель-Авіві, головний олімпієць відзначив: «Для Лізи це перша в її кар'єрі нагорода чемпіонату Старого Світу. Крім цього, бронзова медаль Єлизавети стала найвищим досягненням за всю історію дзюдо Полтавщини».


- Василю Васильовичу, саме через вашу школу підготовки кадетських та юніорських національних збірних в різні роки пройшли такі відомі українські дзюдоїсти як: Георгій Зантарая, Сергій Дребот, Артем Василенко, Вадим Синявський, Станіслав Бондаренко та багато інших. Свого часу саме ви розгледіли в Єлизаветі потенціал й тепер впевнено ведете її та інших своїх вихованців до нових звершень, - сказав президент НОК.


Зі свого боку, Єлизавета Каланіна іподякувала Олімпійському комітету на чолі з Сергієм Бубкою за відзнаку та постійну увагу й запевнила, що віддасть усі сили для здобуття заповітної ліцензії на Олімпійські ігри в Токіо-2020, де мріє успішно виступити.


Шлях до визнання Єлизавети Каланіної 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Федерація дзюдо України, НОК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх