«Кремінь» підозрюють у «злитті» гри в матчі з «Арсеналом»

20.05.2018, 11:01 Переглядів: 5 375

 

Матч «Арсенал» - «Кремінь» скидається на поєдинок із "фіксованим результатом"

Матч  «Арсенал» - «Кремінь» скидається на поєдинок із «фіксованим результатом», про це повідомили журналісти в програмі «Профутбол», яка вийшла одразу після завершення чемпіонату.



- Нам прийшла достовірна інформацію, що у 1 таймі буде забито більше 1,5 м’яча. Ми уважно стежили за тим, що відбувалося особливо у 1 таймі. 4 хвилина матчу забиває «Арсенал» - 1:0, все спокійно, все нормально. 38 хвилина порушення правил – арбітр не ставить пенальті. Дивимося далі… Ще один момент рукою, арбітр не ставить пенальті, а треба другий забити (момент коли м’яч потрапляє  руку Коваленку поза межами штрафного – ред.). Дивіться ще один момент – арбітр не ставить пенальті (Бичков у підкаті збиває суперника в межах штрафного – ред.). Гол на останніх секундах… що з воротарем? дивіться і ось він раз й ухиляється, - обговорили у студії «Профутбол».

 


Питань до футболістів «Кременя» дуже багато, але те, що «Арсенал» зможе обіграти «Кремінь» «каноніри» не ставили навіть під сумнів. «Арсенал» зранку влаштував футбольне свято Arsenal Pro Day, з майстер-класами, футбольними турнірами батьків проти футболістів «Арсенала», а згодом вболівальники мали можливість переглянути сам матч «Арсенал» - «Кремінь». Після фінального свистка «Арсенал» почав святкувати тримаючи в руках кубок переможців Першої ліги, а на гравцях були золоті медалі, які привели завчасно до гри.

 

Хто «зливав» матч, чи взагалі було «злиття» гри, кому були вигідні ставити на гру з фіксованим результатом буде вже розбиратися Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ.


Матчі з «фіксованим результатом» для Першої ліги не дивина. За даними сайту betnews365.com у двох поєдинках останнього туру Першої ліги зіграли два дивних матчі з величезною сумою ставок - 11 та 13 тисяч доларів. 


На матч Авангард - МФК Миколаїв на біржі Betfair була ставка понад 11 тисяч доларів на перемогу господарів. Сума в загальних масштабах невелика, але в межах туру Першої ліги істотна. 


За кілька годин до матчу коефіцієнт на цей вихід не був вище 1,4. По ходу першого тайму і до першого гола серйозно цифри на перемогу Авангарду не росла, що незвично, адже з плином часу коефіцієнт на перемогу кожної з команд зростає, якщо рахунок залишається нічийним. В Лайв контори Bet365 коефіцієнт на п1 до першого гола коливався в межах 1,33 - 1,36. 


Підсумок виправдав очікування - Авангард переміг з рахунком 2:1, хоча турнірного значення результат не мав ні для однієї з команд.


Нічого не вирішувалося і в поєдинку Черкаський Дніпро - Суми. Господарі в минулому турі втратили шанс залишитися в Першій лізі, а Суми вирішили це питання трохи раніше.


Проте, в поєдинку на біржі Betfair впевнено ставили на перемогу господарів. До початку другого тайму на цей варіант поставили 13 тисяч доларів. Але більше звернули на себе увагу ставки на голи в першому таймі. Аж 11 тисяч було поставлено на ринок «тотал 1,5 гола» в першій половині. З них понад 8 - на ТБ. На 36-й хвилині ставки зайшли, коли Суми зрівняли рахунок.


Ставки ж на результат будуть напевно повернуті. Поєдинок в Черкасах був перерваний на 54-й хвилині через заворушення. Вболівальники вибігли на поле, закидали газон фаєрами і протестували проти власника Володимир Лашкула, який має намір реорганізувати клуб влітку і перевезти його з Черкас до села Зоря. Поєдинок так і не дограли.



Суми ставок в 11 і 13 тисяч доларів - це аномальне великі цифри для першої ліги. Середні суми на Betfair становлять близько 1 тисячі доларів, рідко бувають сплески до 2 тисяч.


Що стосується ставок на голи в першому таймі - це взагалі величезна рідкість для Першої ліги. А якщо врахувати, що 11 тисяч доларів були поставлені на цей варіант - є над чим подумати. А простіше кажучи - це прямий привід для розслідування того, що відбувалося на полі і до початку матчу.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: ПРОФУТБОЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх