Мешканець Херсонщини після вбивства тікав до Горішніх Плавнів на велосипеді

28.10.2021, 09:01 Переглядів: 2 454 Коментарів: 2

 

Чоловіка доставили у регіон

Жителя Херсонщини підозрюваного у тяжкому злочині, розшукали через два тижні після того, як він втік з місця події. За інформацією відділу комунікації Головного управління НПУ Херсонської області, 40-річний чоловік одного з жовтневих днів завдав своїй співмешканці кілька ударів по голові та тілу, після чого втік з місця події. 41-річна жінка померла на місці, її тіло знайшла матір підозрюваного у вбивстві. Завдяки слідчо-оперативним заходам, співробітники поліції встановили, що громадянин може перебувати на території Полтавської області у будинку своєї родички.

- У результаті проведених оперативно-розшукових дій співробітники управління карного розшуку главку поліції області встановили, що громадянин на велосипеді прямує до своїх сестер у Горішні Плавні Полтавської області. Херсонські поліцейські повідомили про це колег і розшукованого затримали в помешканні однієї з родичок, - йдеться у повідомленні.

Начальник управління карного розшуку ГУ НПУ Херсонської області Денис Карімов повідомив, що підозрюваного у супроводі поліцейських доставили до регіону.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

1 457
28 жовтня 2021 09:18

а шо с мальчиком-последователем зайцевой, трухиных?

Я скажу, когда 200 будет": в сети появилось видео с телефонов пассажиров Infiniti за несколько минут до смертельного ДТП в Харькове

6 1
1 457
29 жовтня 2021 08:47

"Заряжай и стреляй, бл#дь! Х#ярь в потолок!" - подросток-мажор, устроивший смертельное ДТП в Харькове, подарил другу пистолет"

Ківа. Початок.


1 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх