Кременчужани перемогли французів у Ніцці

6.10.2015, 13:30 Переглядів: 3 823

Кременчужани перемогли французів у Ніцці

Кременчуцькі футболісти в складі ФК "Пирятин" виступають на III Європейських ветеранських іграх з футболу

З 1 до 11 жовтня у французькому місті Ніцца проходять III Європейські ветеранські гри. У складі ФК «Пирятин» Полтавської області виступають 8 кременчужан: Сергій Лупінос, Ігор Гуменюк, Олександр Самара, Володимир Коновальчук, Микола Мисєв, Володимир Хлань, Микола Бєлов та Юрій Чумак.

 

У першій грі українська команда здобула вольову перемогу. Французька команда "Selection police les aiglons" першими відкрила рахунок, реалізував пенальті у наші ворота, повідомляє ФК “Фламінго”.

 

Незважаючи на пропущений м'яч, полтавчани не скидали обертів. Французи почали нервувати, внаслідок чого заслужили червону картку за не спортивну поведінку.

 

Футболісти ФК "Пирятин" посилили атаки на французькі ворота і не тільки зрівняли рахунок, а й подвоїли результат. Підсумок матчу 2:1 на користь ФК "Пирятин".

 

У матчі з сербським "Knin" команда здобула чергову перемогу. У другому таймі точним ударом з-за меж штрафного майданчика комсомольчанин відправив м'яч у ворота сербів. На 46 хвилині рахунок - 2:0.

 

Ще одну гру "Пирятин" виграв у французької команди "Сpam". Вся гра пройшла під диктовку української команди. Матч закінчився з рахунком - 4:1.

 

Команда ФК "Пирятин" вийшла з групи на першому місці. За три гри здобули три перемоги, забили 8 м'ячів, і лише 2 пропустили.

Довідка:

 

Європейські ветеранські ігри - мультиспортивні змагання за участю кількох тисяч спортсменів. Цей захід проводиться для дорослих спортсменів від 25 років. Вікові межі можуть відрізнятися в різних видах спорту згідно з критеріями міжнародних спортивних федерацій. У цьому полягає поняття «спорту для всіх». У змаганнях European Masters Games (Європейські ігри майстрів) можуть брати участь спортсмени з усіх країн світу.


Автор: Альона Душенко Джерело фото: Комсомольські вісті, ФК "Фламінго"
Теги: футбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх