Кременчужанка Аліса Бажукова чотириразова чемпіонка України

16.07.2015, 10:01 Переглядів: 4 803

Аліса Бажукова (зліва) взяла участь в Кубку України з таїландського боксу

З 9 по 12 липня в місті Одеса проходили відразу 2 турніра: 2 етап Кубка України з таїландського боксу серед дорослих та Чемпіонат України серед юнаків та юніорів з таїландського боксу.

 

 

Кременчужанка Аліса Бажукова перемогла у ваговій категорії до 63,5 кг. У фінальному поєдинку виграла двобій у киянки Віри Волошиної. Заключний третій етап Кубку України з таїландського боксу відбуватиметься наприкінці вересня.

 

Перемогу в першому двобої кременчужанка здобула у першому раунді. У другогому бою Аліса накаутувала в третьому раунді суперницю. Як розповіла "Телеграфу" Аліса Бажукова, вона рада, що потрапила на сильних суперниць, адже любить попрацювати у ринзі.

 

"Эти соревнования были для меня особенными, в этот раз мои сыновья были со мной. Поэтому стимул победить был невероятно огромный, - зазначила Аліса. - Соревнования для меня это особое состояние. Место где я могу проверить себя на прочность и показать на что я способна. У каждого человека должно быть что то для себя, каждый сам для себя выбирает. Для спортсмена нет нечего лучше чем рука поднятая вверх после тяжелого боя. Это наша награда".

 

 

У рамках проведення Чемпіонату України серед юніорів, юнаків та дівчат, виступив кременчужанин Ігнат Грінченко. У фіналі чемпіоната України серед наймолодших юнаків (2004-2005 р.н.) полтавчанин Михайло Сердюк переміг Ігната Грінченка. У ваговій категорії 36 кг кременчужанин здобув срібло чемпіонату.

 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: MUAY THAI клуб "БОЕЦ" Джерело відео: AlexandR K
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх