14 хокеїстів «Кременчука» викликані у національну збірну України

11.04.2017, 08:05 Переглядів: 2 930

14 хокеїстів «Кременчука» викликані у національну збірну України

Чемпіонат світу з хокею відбудеться у Києві з 22 до 28 квітня

З 9 квітня національна збірна України з хокею проводить навчально-тренувальний збір перед чемпіонатом світу в Дивізіоні IА, який пройде в київському Палаці спорту з 22 по 28 квітня. 

 

Після фінальних поєдинків з "Донбасом", де "Кременчук" завоював срібні нагороди, до збірної викликали 14 гравців "Кременчука".

 

 

Воротар: Едуард Захарченко.

Захисники: Дмитро Ігнатенко, Володимир Варивода, Віталій Андрейків, Володимир Романенко, Денис Ісаєнко, Олексій Мельников.

Нападники: Севастян Карпенко, Артем Гніденко, Георгій Кіча, Юрій Петранговський, Владислав Гаврик, Дмитро Чернишенко, Сергій Кузьмик.

 

Нагадаємо, в турнірі візьмуть участь збірні України, Угорщини, Казахстану, Південної Кореї, Польщі та Австрії. Дві кращі команди за підсумками чемпіонату вийдуть в елітний дивізіон світової першості, а найгірша збірна вилетить в Дівізон IВ.

 

Головний тренер національної збірної України - генеральний менеджер «Кременчука» Олександр Савицький, його помічник - головний тренер «Кременчука» Дмитро Підгурський, а тренерською роботою з воротарями займається Павло Міхонік, який займає посаду тренера-помічника в «Кременчуці». Генеральний менеджер національної збірної України - президент «Кременчука» Сергій Мазур.

 

Розклад турніру:

14 хокеїстів «Кременчука» викликані у національну збірну України

 

Також юніорська збірна України (U-18) з 3-го квітня працює на навчально-тренувальному зборі в місті Богуслав Київської області. В її складі тренується нападник ХК "Кременчук" Дмитро Чорний та воротар Микита Петленко. 

 

Команда Олега Ігнатьєва проводить дворазові тренування по 75 хвилин кожне. У такому режимі збірники будуть працювати до 13-го квітня, після чого наші юніори відправляться в словенський Блед, де з 15 по 21 квітня пройде чемпіонат світу в Дивізіоні IB. Суперниками українців будуть словенці, італійці, японці, австрійці та поляки.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх