Кременчуцький боксер Сергій Радченко проведе бій перед поєдинком Усика

30.03.2015, 11:17 Переглядів: 4 793

Кременчуцький боксер Сергій Радченко проведе бій перед поєдинком Усика

Боксер Сергій Радченко готується виступити в андеркарті у Олександра Усика

18 квітня у Києві відбудеться поєдинок за титул Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO у важкій вазі: Олександр Усик (Україна) — Андрій Князєв (Росія).

 

Перед цим боєм (в андеркарті) кременчужанин Сергій Радченко боксуватиме з українцем Романом Мірзоєвим. Це буде вже другий бій Радченка перед поєдинком Усика. Перший свій бій 27-річний кременчужанин провів 4 жовтня 2014 року на «Арені-Львів», там він переміг більш досвідченого Ігоря Пилипенка із Запоріжжя — за очками.

 

Сергій Радченко - вихованець СК "Легіон". Його тренер - заслужений тренер України Михайло Мельник, який зараз є старшим тренером команди "Українські атамани".

 

- Після того, як я провів ряд спарингів в кінці 2014-го з Володимиром Кличком, олімпійським чемпіоном Рахімом Чахкієвим та Олександром Усиком, у мене був невеликий відпочинок близько місяця. Після чого я знову почав готуватися до майбутніх спарингів і бою, який відбудеться в Києві проти Мірзоєва, в андеркарті у Олександра Усика, Саша буде захищати свій титул проти боксера з Росії, Андрія Князева. Загальнофізичну підготовку я провів у Кременчуці, після чого поїхав до Харкова працювати вже над спецпідготовкою. Тренував мене в Харкові Едуард Карницький, заслужений тренер України, тренер Олександра Гвоздика, бронзового призера Олімпійських Ігор 2012 у Лондоні. До речі, Олександр зараз боксує на професійному ринзі в США", - зазначив Сергій Радченко.

 

Кременчуцький боксер Сергій Радченко проведе бій перед поєдинком Усика

Сергій Радченко та тренер Едуард Карніцкий (Харьків)

 

За словами С.Радченка, після тренувань в Харкові, він поїхав в Алушту, куди його запросила на спаринги промоутерська компанія Андрія Рябінського "Світ Боксу", допомогти готуватися до бою олімпійському чемпіону 2008 року, чемпіону Європи серед професіоналів - Рахіму Чахкієву, який готується до бою на 10 квітня в Москві.

 

Кременчуцький боксер Сергій Радченко проведе бій перед поєдинком Усика

Сергій Радченко та Рахім Чахкієв

 

Кременчуцький боксер Сергій Радченко проведе бій перед поєдинком Усика

Зліва Ісмаіл Сілах, боксер з України, який зараз проживає та тренується в США, зправа - тренер Рахіма Чахкієва

 

Нагадаємо, що під час своєї любительської кар'єри Сергій Радченко неодноразово був призером чемпіонатів України, міжнародних турнірів, срібним призером чемпіонату Європи серед студентів (2009). На професійному рівні кременчужанин боксує в першій важкій вазі (до 90 кг).

 

Сергій проводив спаринги з найсильнішими боксерами світу, у грудні 2014 року допоміг відомому українському боксеру Олександру Усику підготуватися до останнього бою, який він провів 13 грудня 2014 року.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх