У Кременчуці два віце-мери - мільйонери

30.04.2012, 08:35 Переглядів: 6 561

У Кременчуці два віце-мери - мільйонери
А у Олега Бабаєва порожньо на банківських рахунках

Посада міського голови фінансово ну дуже не вигідна. Такого висновку можна дійти, якщо порівняти попередні декларації Олега Бабаєва із тією, яку він подав за 2011 рік. Адже, як виявилось, усього за рік-два він значно збіднів. Якщо під час передвиборчої кампанії 2010 року «ТелеграфЪ» публікував, що станом на січень 2009 року на рахунках пана Бабаєва більше 2,7 млн грн, то тепер у його декларації у відповідній графі лише прочерк – мільйони зникли. Але вказано, що пан Бабаєв володіє цінними паперами номінальною вартістю близько півмільйона гривень. Коштів, які він отримав як дивіденди та проценти, стало в 6 разів менше.

 

Матеріальну допомогу не отримував. Ані власної, ані орендованої автівки пан Бабаєв не має. З майна – квартира, дачний будинок, дві земельні ділянки та невеличкий гараж. У графі «члени родини» вписана лише молодша донька Ганна.

 

Пан Бабаєв, за декларацією, має набагато менші статки, ніж деякі його заступники. Так, перший віце-мер Андрій Погрібний – власник аж чотирьох автівок. Дві з них – вантажні. Окрім цього, члени його родини користуються ще й Mercedes-Benz. Майна також не багато: земельна ділянка та житловий будинок. Заробітки пана Погрібного теж зменшились. За попередньою декларацією, як бізнесмен він заробив у 2010 році майже півмільйона гривень. Проте тепер пан Погрібний бізнесом не займається і отримує лише зарплату – десь 90 тис грн на рік. Хоча загальний дохід його родини за минулий рік – майже 2,4 млн грн. З них 1,9 млн грн – кошти, отримані за відчуження рухомого та нерухомого майна, ще 454 тис грн – підприємницька діяльність. Нагадаємо, що родина пана Погрібного займається квітковим бізнесом – це фірма «Гарди».

 

Найбагатшим серед керівників міста виявився Віктор Калашник – він опікується медициною, освітою та соцзахистом. На його рахунках понад мільйон гривень! Окрім зарплати, він також отримує дивіденди та проценти, а в 2011 році пану Калашнику виплатили матеріальну допомогу – 9,5 тис грн. У графі «Майно» – два автомобілі, дві земельні ділянки, квартира, садовий будинок, гараж. Також є інше нерухоме майно – яке саме, не зазначено. Нагадаємо, що до свого призначення на владну посаду пан Калашник займався будівельним бізнесом – очолювана ним фірма будувала McDonalds.

У віце-мера Валерія Медведовського є моторний човен та садовий будинок. На рахунку – 53 тис грн, у 2011 році він поклав 55 тис грн. Окрім зарплати та матеріальної допомоги, інших прибутків не має.

 

Віце-мер Віталій Малецький також живе на одну зарплату. Володіє половиною квартири та автівкою. Минулого року він одружився, статки його другої половини більші – жінка має кошти на банківському рахунку, а також прибуток від дивідендів та процентів.

 

Віце-мер Володимир Тараторін має житловий будинок та гараж. Коштів у банку та автомобіля ані у нього, ані у його доньки та дружини не має.

Секретар міської ради Василь Івко на рахунках тримає 285 тис грн, у 2011 році поклав 183,5 тис грн. На рахунку його дружини – 446 тис грн. Також подружжя володіє цінними паперами, однак їх номінальна вартість незначна. Майно пана Івка – автівка, квартира, садовий будинок, гараж, земельна ділянка та інше нерухоме майно.

 

Віце-мер Тетяна Неіленко єдина з заступників міського голови, хто отримує кошти за викладацьку, наукову діяльність. Вона також має найбільшу зарплату – за вислугу років. Загалом у її користуванні три земельні ділянки, дві квартири, гараж. На рахунках – 25 тис грн.

Керуючий справами міськ­виконкому Руслан Шаповалов отримує лише зарплату та матеріальну допомогу. Має квартиру.

 

У Кременчуці два віце-мери - мільйонери

 

У Кременчуці два віце-мери - мільйонери

* Цифри наведені у тис. грн.

Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх