«Бажаємо зробити крок вперед і вийти «Кременю» у Прем’єр-лігу», - президент ПФЛ Сергій Макаров

9.09.2017, 15:09 Переглядів: 2 879

«Бажаємо зробити крок вперед і вийти «Кременю» у Прем’єр-лігу», - президент ПФЛ Сергій Макаров

МФК «Кремінь» отримав бронзові нагороди Другої ліги. Одну з медалей передадуть родині почесного президента клуба Олега Бабаєва, мрією якого було вивести команду у Першу лігу

На сцені Міського палацу культури керівництво, тренерів та футболістів «Кременя» нагородили бронзовими нагородами Другої ліги. Захід відбувся на врученні «Спортивного Оскара» до Дня фізичної культури та спорту.

 

 

- Якщо одним клубам з легкістю дається підвищуватися у класі, то у вашого клуба інша історія. У цьому залі ще є ті, хто пам’ятає славні часи про Вищу лігу у Кременчуці, пам’ятає Динамо, Лобановського. І навпаки, є ціле покоління молодих людей, які крім Другої ліги не знало нічого. Ваш клуб, як ніхто інший заслуговує цього. Ви довго йшли до своєї цілі. Від усього серця вітаємо з цим досягненням. Ви вже пограли у Першій лізі і впевнися, що не все так просто, бажаю вам і далі рости і розвиватися, побудувати стадіон. Перша ліга добре, але бажаємо, щоб збулася ще одна ваша мрія, зробити крок вперед і вийти у Прем’єр-лігу, - привітав кременчужан президент ПФЛ Сергій Макаров.

 

«Бажаємо зробити крок вперед і вийти «Кременю» у Прем’єр-лігу», - президент ПФЛ Сергій Макаров

 

Президент ПФЛ Сергій Макаров особисто нагородив керівництво клубу, тренерський штаб та  футболістів. Одну з медалей передали меру Віталію Малецькому, а також родині загиблого мера Олега Бабаєва, який був почесним президентом МФК «Кремінь».  

 

- 20 років тому завершив свої виступи «Кремінь» у Вищій лізі. Місто давно чекав цієї можливості і минулого сезону хлопці подарували її місту. Подарували й хлопці, і тренерський штаб і обслуговуючий персонал. Велика заслуга в цьому вболівальників і кожного мешканця міста, - додав заступник директора МФК «Кремінь» Вадим Маньковський.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх