«Кременчук» перемагає «барсів» та зберігає лідерство

12.11.2016, 17:31 Переглядів: 2 149

Кременчуцька хокейна команда залишається на першій сходинці турнірної таблиці 

12 листопада хокейний клуб «Кременчук» переміг «Білих Барсів» у Білій Церкві. Матч завершився з рахунком 4:2 на користь підопічних Дмитра Підгурського.

 

До очного поєдинку кременчужани підійшли маючи серію з трьох перемог, а білоцерківці програли п'ять разів поспіль. Перед матчем 22-річний захисник «Кременчука» Дмитро Ігнатенко відповів на питання клубної прес-служби.

 

- Що очікуєте від поєдинку в Білій Церкві?

- «Білий Барс» - молода команда, але головний тренер Костянтин Леонідович не дає їм спуску - хлопці викладаються на всі 100%. Тому чекаємо бойового поєдинку.

 

- Ви і самі грали 2009 - 2013 року в «Білому Барсі» у Костянтина Буценка. Чим на вашу думку відрізняється сьогоднішній білоцерківський хокейний клуб від минулого?

- Команда помолодшала, адже я грав ще з такими гравцями як Віталій Литвиненко, які могли підказати щось прямо перебуваючи на льодовому майданчику. Зараз у "барсів" багато перспективних юніорів, які можуть вирости в непоганих хокеїстів. У Білій Церкві хороші вболівальники, які активно підтримують команду весь матч. Налаштовуємося на важкий поєдинок, адже білоцерківська молодь захоче себе проявити перед своїми трибунами.

 

- Ви зараз з 9 (3+6) очками кращий бомбардир серед захисників «Кременчука», відстаєте від йде на першому місці в УХЛ Костянтина Рябенко (Кривбас) на 2 бали (4+7). Постараєтеся його обігнати?

- На першому місці, звичайно, позитивний результат команди. Але постараюся і набрати очки в цьому матчі.

 

Як повідомляє Sportarena, поєдинок розпочався за переваги гостей, які зуміли повести в рахунку на сьомій хвилині матчу завдяки шайбі Владислава Гаврика. Відзначимо, що цей гол став першим для Гаврика в джерсі Кременчука після переходу з Донбасу. Однак вже через три хвилини Максим Разумов допоміг відзначитися захиснику Павлу Дворецькому, який відновив статус-кво.

 

Незважаючи на помітну перевагу гостей, наступну шайбу довелося чекати аж до середини другого періоду і знову відзначився Гаврик, який оформив дубль. Білий Барс мав непогану можливість знову наздогнати лідера чемпіонату в рахунку, але не реалізував подвійний малий штраф Юрія Петранговський. До цього білоцерківці ще двічі грали в більшості після двох поспіль фолів захисника Володимира Романенка, але також безрезультатно.

 

Не зумів відзначитися у другому періоді і Кременчук, що загрожувало команді Дмитра Підгурського потенційними проблемами в третьому періоді. Однак шайба захисника Дмитра Ігнатенка на початку третього періоду помітно знизила градус напруги і дозволила гостям відчувати себе набагато впевненіше.

 

Через п'ять хвилин Олексій Янішевський і зовсім довів перевагу в рахунку над господарями льоду. Хоча Максиму Разумову вдалося відіграти один гол, на більше підопічних Костянтина Буценка не вистачило.

 

У складі Кременчука варто відзначити дубль Владислава Гаврика і асистентський хет-трик Віталія Кірющенкова, а у Білого Барса гол + пас на свій рахунок записав Максим Разумов.

 

Білий Барс - Кременчук 2:4 (1:1, 0:1, 1:2)

 

Шайби: 6:19 Гаврик (Гніденко, Кірющенков) - 0:1; 9:41 Дворецький (Разумов, Лесников) - 1:1; 30:14 Гаврик (Башко, Кірющенков) - 1:2; 44:01 Ігнатенко (Кірющенков, Ісаєнко) - 1:3; 49:42 Янішевський (Петранговський) - 1:4; 53:42 Розмова - 2:4

 

«Білий Барс»: Власенко (Краснопільський) - Стоцький, Благой, Логачов, Дворецький, Ядловський, Поцелуєнко, Воронін, Сухонос - Даниленко, Козієнко, Лесников, Найдьонов, Разумов, Ромащенко, Сеник, Мілінский, Ружников, Печерських, Вінницький, Мікулко.

 

«Кременчук»: Петленко (Захарченко) - Ігнатенко, Романенко, Дегтярьов, Башко, Ісаєнко - Янішевський, Коренчук, Гаврик, Гриценко, Гніденко, Шиманський, Слиш, Луговий, Мельников, Петранговський, Кірющенков, Карпенко, Чорний.

 

Турнірна таблиця

 

16 листопада "Кременчук" вдома прийме харківський "Витязь".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх