Під час "Культурного Оскара" Кременчука мер Малецький назвав Джамалу Русланою

19.05.2016, 12:18 Переглядів: 3 111

Під час "Культурного Оскара" Кременчука мер Малецький назвав Джамалу Русланою

Мер переплутав співачок під час урочистої промови з нагоди визначення кращого працівника культури міста

Вчора, 18 травня, під час урочистої промови з нагоди визначення кращого працівника культури міста, мер Кременчука Віталій Малецький переплутав переможниць пісенного конкурсу "Євробачення" і назвав Джамалу Русланою.

 

- У цей святковий для нас день, не слід забувати про депортацію кримських татар 1944 року. Всі ми бачили, як ці події сприйняв світ, і як це сприйняла Європа в пісні Руслани, - сказав міський голова.

 

Річ у тому, що церемонія нагородження збіглася з Днем вшанування пам'яті жертв депортації кримськотатарського народу, що відповідно до Указу Президента України, припадає на 18 травня.

 

Крім того, мер порівняв нагородження кращого працівника культури Кременчука з врученням кременчуцького "Оскара" в сфері культури, згадав знаного у всьому світі всесвітньо відомого голлівудського композитора Дмитра Тьомкіна, володаря 4 Оскарів та подякував працівникам галузі культури міста, які на своїх робочих місцях укріплюють одвічні національні цінності – любов до рідного краю, мови, пісні, танцю, що вирізняє український народ серед інших народів світу.

 

- Можливо ми, як влада, десь не допрацьовуємо і не даємо вам розкритися і продемонструвати увесь той потенціал, який є, - звернувся до присутніх міський голова. - Вибачте нас, що, можливо, ми вас недофінансовуємо, ну, таке буває. Влада не може задовольнити всі потреби, але я впевнений, що після цього заходу і депутати, і міська влада будуть набагато швидше реагувати на всі ваші прохання.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх