«Холостячка» Злата Огнєвіч відповіла «так» на пропозицію підприємця зі Світловодська

4.12.2021, 12:28 Переглядів: 7 795

 

Одразу двоє чоловіків зробили співачці пропозицію 

Відбувся фінал другого сезону романтичного реалітішоу «Холостячка». Перед глядачами Злата постала в розкішній весільній сукні з досить глибоким декольте.

«Холотячка» відмовила Дмитру, сказавши, що не впевнена в майбутніх серйозних стосунках із ним. Після таких слів Шевченко одразу пішов. Оператори зняли, як чоловік витирав сльози. Злата теж заплакала, коли стояла на самоті.

Головна героїня проєкту – співачка Злата Огнєвіч – обрала чоловіка, який полонив її серце. Ним став 32-річний підприємець зі Світловодська Андрій Задворний.

Чоловік зізнався артистці у коханні.

- Ти мені потрібна. Ти мені важлива. На Кіпрі я точно зрозумів, що закохався, але тоді чомусь я не наважився розповісти тобі про свої почуття. Ти є причиною мого щастя. Поруч із тобою я думаю про дітей, про будинок, про сім'ю. Я хочу робити тебе щасливою, хочу дбати про тебе, я хочу, щоб ти і я злилися і вийшли ми.

Насправді зараз я можу точно сказати, що я закоханий у тебе. Не в персонажа телевізійного, не в персонажа з екрану, а в тебе справжню - у щиру, красиву, авантюрну, але відповідальну, ніжну і турботливу, веселу, іронічну, іноді трішки різку, але чесну, таку зрозумілу і таку незвідану, яку я так хочу пізнавати, - сказав Задворний Огнєвіч.

 

Андрій продовжував говорити артистці про свої почуття, а вона слухала і щиро усміхалася.

Злато Огнєвіч, я відчуваю твій вогонь, але цей вогонь не спалює мене, а він гріє моє серце і змушує його битися частіше та сильніше. Все, що я зараз хочу, щоб ти стала моєю, щоб наші серця почали битися в такт сьогодні і до останнього удару, - говорив чоловік.

Потім Андрій став на одне коліно, простягнув їй обручку і зробив Златі пропозицію: «Виходь за мене!»

- Не кожна закоханість може перерости у кохання. Ми обоє про це знаємо. Але моя закоханість переросла. Я кохаю тебе. Я кажу тобі "Так". Я згодна створити з тобою сім'ю, - відповіла Злата Андрію.

Чоловік одягнув їй на палець обручку. Вони почали обійматися, цілуватися і Андрій сказав: «Я щасливий».

Потім до них підбіг ведучий Григорій Решетник, щоб привітати їх. Злата у цей момент сказала: «Я дуже щаслива. Це найщасливіший момент у моєму житті».

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх