«Зірка» Кропивницький закидала голами «Кремінь-Юніор»

1.10.2019, 12:31 Переглядів: 2 143

 

Кременчужани поступилися більш досвідченим гравцям

29 вересня кропивницька «Зірка» на своєму полі влаштувала суцільний розгром молодим суперникам із Кременчука – 8:1. Про це повідомляє пресслужба «Зірки».

 

«Зірка» – «Кремінь-Юніор» – 8:1 (1:0)

«Зірка»: Антоненко, Хорольський, Кочура, Кутулупенко, (Гедерим, 55), Мороз (Кривошей, 65), Бовтуненко, Тупчієнко, Павлюк (Сейтхалілов 66), Замуренко, Скоров (Красовський, 71), Кучеренко (Маєр, 46). Запасні: Козинець, Сидоренко. Головний тренер: Гасанов Самір

«Кремінь-Юніор»: Лашко, Бігдан, Черноус, Приходько, Залов, Ядришніков, Молько, Аліпатов, (Золотаренко, 58), Берун, Білоус (Тарасенко, 60), Кучеренко. В.о. головного тренера: Локтіонов Роман

Голи: 1:0, Замуренко Павло (4); 2:0, Павлюк Кирило (47); 3:0, Хорольський Дмитро (51); 4:0, Хорольський Дмитро (51); 5:0, Гедерим Максим (70); 6:0, Красовський Руслан (77); 6:1, Бігдан Юрій (80, пен); 7:1, Замуренко Павло (86); 8:1, Кочура Олександр (88).

Попередження: Хорольський Дмитро (22, неспортивна поведінка), Резніченко Ігор (35, незгода з рішенням арбітра), Ядришніков Роман (45+1, неспортивна поведінка), Маєр Олександр (62, неспортивна поведінка), Кривошей Єгор (80, неспортивна поведінка), Гедерим Максим (84, неспортивна поведінка), Тупчієнко Олександр (90, неспортивна поведінка).

Вилучення: Маєр Олександр (90+1, агресивна поведінка).

 

Арбітр: Грицай Владислав (Київська область). Асистенти арбітра: Четвертак Микита (Запоріжжя), Щербань Артем (Артем), четвертий арбітр: Цисаренко Леонід (Кропивницький). Спостерігач арбітражу: Зайцев Микола (Нікополь)

 

У черговому турі чемпіонату України серед аматорів підопічні Саміра Гасанова на своєму полі грали із командою «Кремінь-Юніор». Цікаво, що в якості виконувача обов’язки головного тренера кременчужан до Кропивницького привіз добре відомий уболівальникам форвард Роман Локтіонов, який вигравав у складі «Зірки» Першу лігу. Ну й те що в гостей є проблеми зі складом стало зрозуміло з того, що в них в запасі було лише два футболісти.

 

Хоча незважаючи на всі проблеми гості в першому таймі виглядали більш-менш гідно. Пропустивши вже на 4-й хвилині від Павла Замуренка, який переправив м’яч у ворота з близької відстані, наші суперники більше до перерви не пропустили. Ні, шанси збільшити рахунок у кропивничан були, але удари йшли або у воротаря, або повз ворота. Особливо не щастило Миколі Кучеренку, який на другий тайм вже не вийшов. Тож, не використавши своїх п`ять-шість моментів, господарі поля ледь не пропустили. Та наші захисники і воротар заблокували удар із меж штрафної. Отже перша 45-ти хвилинка завершилася за мінімальної переваги «Зірки» - 1:0.

 

Та на другий тайм хлопців Романа Локтіонова вже не вистачило. Побиття суперників розпочав вже на 47-й хвилині Кирило Павлюк, який після метушні в воротарському майданчику просто таки заштовхав м’яч у сітку. Через декілька хвилин свій фірмовий дальній удар метрів із 18-ти точно в дальній кут виконав Дмитро Хорольський – 3:0. Згодом він же холоднокровно розібрався із захисниками та голкіпером уже в штрафному майданчику – 4:0. Та кропивничани упіймали гольовий кураж і не думали зупинятися. Тим більше, що оборона суперників просто розвалилися. Не витримав напруження й воротар, який за межами штрафної подарував м’яч В’ячеславу Гедериму, якому не склало труднощів вразити порожню ціль – 5:0. До речі, захисник «Зірки» за декілька хвилин до цього епізоду вийшов на заміну. Наступним відзначився ще один номінальний резервіст «зіркових». Цього разу класною передачею партнерів скористався Руслан Красовський, який ефектно переграв декількох оборонців і воротаря.

 

Але без голу-престижу в цьому поєдинку не обійшлося. Тут арбітр вирішив пожаліти гостей, вказавши на позначку в суперечливому моменті. Хоча Єгор Кривошей до того дав себе обіграти у штрафному, а потім вже суперник упав після зіткнення. Пенальті впевнено реалізував Юрій Бігдан. Та це тільки розлютило господарів, які за 10 хвилин, що залишилися до фінального свистка, забили ще двічі. Спочатку дубль оформив Павло Замуренко, використавши чудову розрізну передачу за спину оборонцям із глибини поля. Наш хавбек пробив зряче із-за меж штрафної, не зближаючись з воротарем. Ну й крапку в цій «зірковій» феєрії поставив Олександр Кочура. Капітан отримав передачу з флангу вже у воротарському майданчику й вчергове не залишив ніяких шансів голкіперу кременчужан – 8:1. А наостанок уже в компенсований незрозумілу пряму червону картку за відверту грубість отримав Олександр Маєр.

 

Та незважаючи на цей прикрий епізод, «Зірка» на класній мажорній ноті завершила домашні матчі групового етапу в аматорському чемпіонаті України.


Автор єдиного голу "Кремінь-Юніор" в матчі з "Зіркою" Кропивницький Юрій Бігдан поділився враженнями після гри. Захисник кременчуцької команди зазначив, що пенальті заробив Максим Кучеренко, коли його у штрафній зоні штовхнули в спину.

 

- Враження від гри не дуже хороші. Перший там боролися, а в другому - допустили всією командою багато помилок, і пропустили таку кількість голів. Після заробленого 11-метрового пішов на пенальті, був упевнений в собі, переграв воротаря і забив. У Зірки більш досвідчена команда ніж у нас. - розказав Юрій Бігдан.

 

Результати 8 туру:

  • Таврія – ФК Вовчанськ - 2:1 (1:1)
  • Дніпро-1-Борисфен – Мотор - матч не відбувся 
  • Зірка – Кремінь-Юніор - 8:1 (1:0)
  • Перемога – СК Каховка - 1:5 (0:3)
  • Легіонер – Яруд - 0:3 (0:1)


Турнірна таблиця

М Команда І В Н П М О
1 ФК Вовчанськ (Харківська обл.) 8 6 1 1 20:7 19
2 Мотор (Запоріжжя) 7 6 0 1 17:4 18
3 Яруд (Маріуполь, Донецька обл.) 8 6 0 2 26:7 18
4 Зірка (Кропивницький) 8 5 1 2 21:8 16
5 СК Каховка (Херсонська обл.) 8 4 1 3 17:11 13
6 Таврія (Новотроїцьке, Херсонська обл.) 8 4 0 4 14:8 12
7 Легіонер (Дніпро) 8 2 1 5 13:24 7
8 Перемога (Дніпро) 7 1 1 5 5:22 4
9 Дніпро-1-Борисфен (Дніпро) 7 1 1 5 3:14 4
10 Кремінь-Юніор (Кременчук)  7 0 0 7 5:36 0

 

6 жовтня о 15.00 «Кремінь-Юніор» вома на стадіоні «Кредмаш» прийме «Таврію», а 13 жовтня прийме «Перемогу». 20 жовтня кременчужани зіграють перенесений 1-й тур чемпіонату - «Кремінь-Юніор» зіграє у Дніпрі з «Перемогою». 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Зірка"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх