Газ для населення у Кременчуці у липні подешевшав на 79 коп

16.07.2019, 15:05 Переглядів: 3 187

 

Ціна на газ у липні становить 6,49 грн за кубометр. НАК «Нафтогаз України» знизив відпускну ціну — і ТОВ «Кременчукгаз-постачання» теж її знизило

ТОВ «Кременчукгаз-постачання» на своєму сайті оприлюднило нову ціну на газ для населення. У Кременчуці, Кременчуцькому районі, Семенівському районі Горішніх Плавнях ціна складає 6486,85 грн. за 1000 куб м з ПДВ. Тобто 6,49 грн за один кубометр, що на 79 коп дешевше, ніж ціна у червні (вона складала 7,28 грн за кубометр).


Причина зниження — НАК «Нафтогаз України» зменшив відпускну ціну на газ для газорозподільних підприємств у липні порівняно з червнем на 11,7% - до 4 905,67 грн за 1000 кубометрів (без ПДВ).


«Кінцева ціна газу в регіонах України залежить від тарифу на розподіл газу, встановленого НКРЕКП для відповідного обл- чи міськгазу. Постачальники газу зобов’язані інформувати своїх споживачів про кінцеву ціну», — наголосили у «Нафтогазі».


ТОВ «Кременчукгаз-постачання» поінформувало про нову ціну з урахуванням всіх складових: тарифу на транспортування та розподіл, торговельної надбавки, ПДВ.


Нагадаємо, у червні ціна на газ також біла зменшена порівняно з липнем - на одну гривню. Мер Кременчука Віталій Малецький пообіцяв, що знизиться і тариф на теплопостачання, але не уточнив, коли та наскільки.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх