7 нагород кременчуцькі титани завоювали на чемпіонаті Полтавщини

29.05.2019, 12:34 Переглядів: 1 886

 

Також на змагання підготували молоду команду суддів

У Полтаві 24 та 25 травня відбувся чемпіонат Полтавської області з класичного пауерліфтингу. У змаганнях взяли участь понад 90 спортсменів з різних куточків області.


Головною метою змагань була популяризація пауерліфтингу серед молоді, підтримка його у Полтавській області та відбір до збірної команди Полтавської області для участі у Чемпіонаті України з класичного пауерліфтингу.


Кременчук представила команда СК «Титан», а саме: Володимир Самарцев, Дмитро Майборода, Денис Виноградний, Олег Сипало, які тренуються під керівництвом віце-президента СК «Титан» Владислава Крамаренка та Юлія Єрофеєва, яка тренується під керівництвом Тимура Потреби та Альона Купрієнко, яка тренується під керівництвом Ігоря Федорченка. 


Перший день змагань був вдалим для нашої команди, дівчатам вдалось здобути три нагороди на двох. Юлія Єрофеєва у ваговій категорії 63 кг серед жінок здобула срібну нагороду.


Альона Купрієнко у в.к. 63 кг серед жінок стала першою та здобула золото абсолютної першості.


У ході другого дня змагань Дмитро Майборода в.к. 105 кг серед юніорів виборов друге місце, Денис Виноградний в.к. 83 кг серед юніорів здобув срібну нагороду. Олег Сипало здобув золото першості у в.к. 53 кг серед юніорів.


Володимир Самарцев у в.к. 83 кг здобув золоту нагороду серед ветеранів. Також Володимир оновив всі чотири рекорди області у класичному пауерліфтингу, серед ветеранів.


Загалом у переможному кошику нагород СК «Титан» було 4 золотих медалі та 3 срібні.


За підсумком дня Володимир Самарцев, Дмитро Майборода та Альона Купрієнко пройшли відбір та потрапили до збірної команди Полтавської області для участі у Чемпіонаті України з класичного пауерліфтингу, який пройде 23-28 вересня у Коломиї.


Також хочеться відмітити, що керівником Кременчуцького осередку ФППО Владиславом Крамаренком, була підготовлена молода команда суддів Дмитро Бойко МСУ та Іван Половинка КМС, які працювали на помості чемпіонату Полтавської області з класичного пауерліфтингу та являються діючими спортсменами.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: СК "Титан"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх