Кременчужанин Максим Сергеєв відправив бійця з Афганістану в нокдаун точним ударом голову

6.10.2018, 14:32 Переглядів: 6 313

 

Наш спортсмен здобув важливу перемогу в клітці

У Києві відбувся масштабний турнір по змішаним бойовим мистецтвам міжнародної ліги World Warriors Fighting Championship – WWFC 12. В турнірі боровся 22-річний кременчужанин Максим Сергеєв з команди Storm. Суперником нашого бійця Максима Сергеєва (9-10) був спортсмен з Афганістану Айдар Абдулрахман (2-1). Змагання проходили у ваговій категорії 80 кг згідно з регламентом 3 раунди по 5 хвилин.


 


У першому раунді бійці провели розвідку бою, уважно придивляючись один до одного. Кременчужанин тиснув й намагався триматися поблизу, проте руки не опускав. Абдулрахман налягав на праві через руку, Максим пробував увійти з контрвипадом і орудував лівим прямим.


 


Сергеєв у другому раунді додав в активності, змушуючи суперника відмахуватися. Максим відправив Айдара в нокдаун точним прямим в голову, провів тейкдаун, на виході з клінчу врубався бічними з обох рук. Наш боєць стабільно нарощував перевагу і набирав очки, але до рішення суддів не дійшло. По ходу другого раунду Абдулрахман знову опинився внизу, де Сергеєв вийшов у фул-маунт, змусивши суперника перевернутися на живіт. Максим почав обробляти голову візаві кулаками і ліктями, Айдар пішов в глуху оборону, і рефері закономірно припинив бій зарахувавши технічний нокаут.


Автор: Альона Душенко Джерело фото: WWFC - World Warriors Fighting Championship
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх