Місто у розкопках

18.03.2008, 16:08 Переглядів: 1 473
Копають не археологи, а комунальні служби.
«Розкопкам» на дорозі біля дитячої лікарні вже понад рік. Швидка теж «гуцикає» на ямах
Фото: Дмитрий Бабец

«Полтаваобленерго», водоканал, «Теплоенерго» забувають прибратися після своїх ремонтів і заасфальтувати «розкопки». У мерії їм дали термін – до 20 квітня все закопати і заасфальтувати.

Міські вулиці у багатьох місцях перериті й перекопані комунальними службами. Подекуди мешканці роками стрибають через ями, що залишилися після ремонтів. Розповідає Олександр Кулініч, мешканець вулиці Менделєєва, 20:

– Я живу у Крюкові, у приватному будинку. Тут зробили хорошу дорогу, але ж водоканал її розрив! Біля мене аж три ями. Причому одній із них уже роки три-чотири. Нехай мер примусить водоканал заривати ями після себе!

17 березня, на нараді з благоустрою у міськвиконкомі якраз говорили про результати «розкопок» та ліквідацію їх наслідків. «Те, що понаривали за зиму, – це щось страшне», – визнає Микола Порицький, віце-мер з комунальних питань. Він дав термін: до 20 квітня «Полтаваобленерго», водоканал, «Теплоенерго» мають закопати і заасфальтувати розриті ними дороги.

Кому скаржитись

Ордери на проведення земляних робіт видають відділи благоустрою у райвиконкомах. Тож, якщо підприємство «не визнає» яму як свою, можна звернутися до райвиконкому за інформацією, кому надавався дозвіл на земляні роботи. До речі, за несвоєчасне проведення робіт (асфальтування, благоустрій), адмінкомісії при райвиконкомах штрафують порушників, наголосила Галина Пилипенко, заступник голови Крюківського райвиконкому, яка опікується благоустроєм.

2-32-23 - відділ благоустрою Автозаводського району
6-21-90 - відділ благоустрою Крюківського району.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх