Опікове відділення у Кременчуцькій ЦРЛ, де знайшли коронавірус, продовжує працювати

27.04.2020, 14:33 Переглядів: 4 566 Коментарів: 8

Під час засідання штабу в мерії обговорювали, що з цим робити далі

Опікове відділення у Кременчуцькій Центральній районній лікарні, де на коронавірус захворіло багато медиків, продовжує працювати. Цю інформацію обговорювали сьогодні в мерії під час засідання штабу з ліквідації надзвичайної медико-біологічної ситуації.

 

- Я ж не можу заборонити роботу, я не директор лікарні. Я казав, що пацієнтів з опіками ми будемо приймати у лікарню інтенсивного лікування, проводити їм протишокову терапію. А потім за необхідності запрошувати фахівців з Центральної районної лікарні, щоб проводити подальше ведення. Поки що таких звернень від Марії Володимирівни (Ігнатчук — директор ЦРЛ — ред.) не було, - доповів Максим Середа, керівник міського управління охорони здоров'я, відповідаючи на запитання мера щодо роботи опікового відділення.


 Мер Вітілій Малецький запропонував йому звернутися до обласного управління охорони здоров'я з тим, щоб в подальшому використовувати інше опікове відділення в області для госпіталізації, враховуючи ситуацію з COVID-19 у ЦРЛ.

 

- Я розумію, що опік — це ургентний стан, і треба швидко госпіталізувати пацієнта. Але везти в лікарню, в якій коронавірус, і який може бути і в медичних працівників — це не найкраща ситуація, - заявив Віталій Малецький.
 

Він підкреслив, що Кременчук зараз госпіталізує пацієнтів з району у міські лікарні, щоб убезпечити від коронавірусу.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 8

0
27 квітня 2020 15:30

пусть действительно обращаются в областное управление охраны здоровья,и псть там решают!


5 12
0
27 квітня 2020 15:43

Да, пусть обращаются в областное управление.


2 12
0
27 квітня 2020 15:48

В ЦРБ принимать пациентов с ожогами действительно очень ризковано. По этому необходимо предпринимать меры и думать, где можно ещё оказывать помощь людям. 


6 11
59
27 квітня 2020 16:49

Я не розумію, чому Ігнатчук ще досі не відсторонили від обовязків? не кажучи вже про притягнення цього "фахівця" до кримінальної відповідальності за поширення коронавірусу (Covid-19)?


9 10
53
27 квітня 2020 16:59

Это отделение единственное на всю область.

Проблематично будет перепрофилировать любое другое отделение в другом месте на ожоговое. Для начала, наверное, надо найти свободное. Понадобится не один-два дня да и не бесплатно...


15 1
129
27 квітня 2020 17:01

ну конечно. нельзя принимать людей с ожогами. пусть помучаются дома. авось мож и выживут. у нас же эпЫдемия... давай, немедленно закрыть: отделение на замок, заведующего под замок...только уж кто кто а больницы должны работать все.
попробуй ка зубы полечить себе сейчас? подстричься? а как людям с хроническими болезнями, которым надо плановое лечение провести?...


8 6
38
27 квітня 2020 17:12

Слава Богу в нашем городе много городских больниц. Так как ожог  относится к травматологическому профилю, целесообразнее выделить пару палат в третьей больнице, в отделения травматологии или септической хирургии, и в случаи поступления больного с ожогом, при надобности вызывать доктора с ЦРБ, естественно проверенного от короновируса. 

 А в дальнейшем задуматься о том что бы, перевести ожоговое отделения с ЦРБ, в одну из городских больниц, в ту же самую бывшую ЖД, и автоматически дать ей статус ургентной для разгрузки остальных больниц. Как это было ранее в 90-х годах.


7 5
53
28 квітня 2020 17:58

Цитата: sem

при надобности вызывать доктора с ЦРБ, естественно проверенного от короновируса.

           И как Вы себе это представляете? "Проверенный" доктор сегодня здоров, а завтра уже может быть инфицирован, (он же работает, о ужас, где?!!). Результаты проверки получают мгновенно, что ли?  И где гарантия, что там, в "другом месте", не объявится  кто-либо "контактный" или заболевший?

           А если у самого доктора  вагон работы в своём  отделении?  Те, кто лечился или лечил близких, в любом стационаре города, (я в том числе),  расскажут много случав, когда им назначали консультацию специалиста, то её, порой, ждали часами ввиду занятости  его  на своём рабочем месте.

             И чем, простите, доктор доберётся? А если срочно? Телепортируется? А если повторно? Пускай маршрутками/троллейбусами катается?  Его надо привезти и отвезти, а это деньги.

Цитата: sem

А в дальнейшем задуматься о том что бы...

    А это уже очень большие деньги.  Лучше  уж  поддерживать  то, что есть. Это дешевле.  Да и понятие "в дальнейшем"  может растянуться на многие годы думанья.           


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх