У Кременчуці відбулися змагання з городків пам’яті М.М.Баки

2.08.2021, 16:03 Переглядів: 1 944 Коментарів: 2

 

Вітаємо наших спортсменів

З 23 до 26 липня у Кременчуці відбулися ІХ літні Всеукраїнські ігри з городкового спорту ветеранів спорту пам’яті М.М.Баки. Змагання відбулися на городкових майданчиках Кременчуцького національного університету ім. Михайла Остроградського.

У змаганнях взяли участь 29 спортсменів з 8 регіонів: Вінницької, Донецької, Закарпатської, Луганської, Кіровоградської, Львівської, Полтавської областей та Києва.

В особистому заліку ветерани змагались у трьох вікових групах: 55-64 роки, 65-74 роки та 75 і старші.

У першій віковій групі перемогу здобув заслужений майстер спорту Володимир Євтушенко з Києва, на другому заслужений майстер спорту Анатолій Телятніков з Вінницької області і на третьому майстер спорту Валентин Бутенко з Полтавської області.

У другій віковій групі переміг МС Валентин Валентович, а другим був Микола Мельник – обидва з Луганської області. Третє місце виборов почесний майстер спорту Валерій Колосов з Києва.

В досить напруженій боротьбі проходили змагання у третій віковій групі. Витримавши натиск суперників і здобув перемогу МС Юрій Пантюхін з Львівської області, а друге і третє місця посіли майстри спорту з команди Полтавської області Володимир Соловйов та Валентин Мишенков. 

У загальнокомандному заліку перемогу здобула команда Луганської області, на другому місці команда м. Києва, а на третьому Львівської області.

Серед регіонів в трьох групах області посіли місця у такому порядку:

  • Перша група – Луганська, м. Києв, Львівська та Донецька
  • Друга група – Полтавська, Вінницька
  • Третя група – Закарпатська, Кіровоградська

Необхідно відмітити що найстаршим учасником змагань був 87 річний полтавець Валентин Мишенков, який посів третє місце у третій групі вигравши у декількох молодих за віком спортсменів. За відданість городковому спорту йому вручили почесну грамоту та грошову винагороду.

Змагання пройшли на добре підготовлених майданчиках та на високому рівні і дружній атмосфері. Приємно, що учасники – призери змагань показали високі спортивні результати у всіх вікових групах.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

354
2 серпня 2021 18:53

От души говорю, деды красавцы! Молодцы, те кто так все организовывает! Спорт должен быть доступен для всех возрастных категорий! Здоровья всем, дальнейших спортивных побед и достижений! 


8 1
194
3 серпня 2021 09:00

Интересно посмотреть на их биты, как они кидали их. А грамоты и медали... пфффф. Держал в руках профессиональную биту, или как она там называется - тяжелая штука.


1 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх