Приватній загальноосвітній школі IT STEP SCHOOL у Кременчуці видано ліцензію на право провадження освітньої діяльності у сфері повної загальної середньої освіти

9.04.2021, 11:00 Переглядів: 2 579

«У приватну загальноосвітню школу нового формату IT STEP SCHOOL Кременчук продовжується набір учнів. Наші учні отримають повну загальну середню освіту і поглиблено вивчатимуть іноземні мови та ІТ-технології, що на сьогодні є дуже важливим.  Наш  заклад вже отримав ліцензію, тож з 1 вересня навчатися в нашій школі зможуть учні 5-10 класів.» Про це розповіла директор IT STEP SCHOOL Ілона Бобер.


 

Директор школи зауважила, що учні, які навчатимуться в такій школі, ходитимуть до неї із задоволенням. Вони отримають практичні знання та безцінний досвід, необхідні для самореалізації у сучасному світі, сформують вміння ставити мету та  досягати її, підготуються до ЗНО без репетиторів та стресів. Швидко та з легкістю опанують різноманітні ІТ-технології, оскільки IT STEP SCHOOL є продуктом відомої не тільки у Кременчуці , а й за кордоном Комп'ютерної Академії ШАГ.


ШАГ у Кременчуці є однієюі з 105 філій Міжнародного IT освітнього закладу, представленого у 22 країнах світу, лідер на ринку IT-освіти України та інших держав: Казахстан, Білорусь, Азербайджан, Швейцарія та багатьох інших. Більшість випускників КА ШАГ створили свої ІТ-компанії або ж працюють у відомих компаніях світу. А це рівень.


Діти, які навчатимуться в IT STEP SCHOOL, мислитимуть креативно й нестандартно, максимально використовуватимуть ресурси свого мозку, ставатимуть кращими версіями самих себе.


 

У школі, пояснює Ілона Бобер, не допускаються будь-які прояви булінгу, виховуються толерантність та емпатія. Адміністрація та педагогічний колектив націлюватимуть учнів на розуміння важливості освіти та на отримання задоволення від процесу навчання.


«Ми відрізняємося сучасними методами та підходами у провадженні освіти. Та оскільки Академія ШАГ на ринку IT-освітніх послуг майже 22 роки, то кому ж, як не нам, розуміти, як ефективно та результативно використовувати сьогодні ІТ у навчальному процесі. Розуміємо, що у сучасному світі без ІТ – нікуди, і , навіть батьки сьогодні конкурують з IT за увагу своїх дітей. Тож ми хочемо зробити так, щоб ІТ у галузі освіти були корисними, розвивали дітей, спираючись на їх перспективи, досягнення, успіх. Виконуючи визначені вимоги


Державного стандарту освіти до обов’язкових результатів навчання учнів,. ми переформатували класно-урочну систему так, щоб ІТ навчання допомогло дітям засвоїти ту базу знань, яку сьогодні пропонує загальноосвітня школа», – наголосила Ілона Бобер.


 

Цікаво й те, що у школу не потрібно буде носити важких портфелів із книжками. Дітям їх замінять планшети. Окрім того, є VR-окуляри для навчання, і ніякого домашнього завдання, яке треба виконувати поза навчальним процесом. Вдома батьки зможуть разом із дітьми провести вільний час, а не витрачати його на  виконання неосяжних розмірів домашніх завдань.


Директор школи зауважила, що у школі багато часу приділятимуть й особистісному розвитку дітей. Вони не з інтернету дізнаються, що таке soft skills та чому вони важливі, а під час вивчення предметів та роботи над проектами.


Психологія комунікації, ораторські навички, впевненість, емоційний інтелект, критичне мислення. Це ті топ-навички, які, крім інтелекту, формують особистий стрижень дитини. І цьому не навчають у жодній школі.



Мета IT STEP SCHOOL – дати дитині базу практичних знань та інструментів, щоб вона потім у житті стала реалізованою і щасливою: певний рівень кар‘єрного розвитку, можливості жити в глобальному світі, спілкуватися з усім світом. Тобто, все те, що робить людину успішною.


У кожному класі, окрім викладача предмета, буде куратор, який перебуватиме поруч із дітьми, дивитиметься, чим вони займаються, допомагатиме їм за потреби. Працюватиме у школі й штатний психолог.


Якщо ви хочете, щоб ваша дитина навчалася у справді сучасній школі, а на уроки ходила з задоволенням – IT STEP SCHOOL саме для Вашої дитини!


Відкрито набір у 5-10 класи. Ми чекаємо вас в IT STEP SCHOOL.


Подробиці на сайті школи - https://kremen.itstep.org/its-school


Записуйтесь на співбесіду з директором за телефонами:


?067 899 09 16

?073 797 88 17

?050 426 07 51

 


Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх