Тепер сталевий звір доступний кожному

19.01.2021, 11:00 Переглядів: 6 913

 

Кременчуцький Завод Причепів ЛЕВ - це виробничо-торгове підприємство з більш ніж 25-ти річним досвідом роботи, що спеціалізується на виробництві та реалізації вантажних легкових автопричепів, лафетів, причепів під генератори, причепів для човнів, причепів для перевезення катерів Торгової Марки «ЛЕВ» до легкових автомобілів, мікроавтобусів і міні-вантажівкам загальною вантажопідйомністю до 3,5 тонн.

На Кременчуцькому Заводі Причепів ЛЕВ налагоджені всі етапи підготовки та обробки сировини, виготовлення та збирання причепів,
передпродажна підготовка, продаж та сервіс.


Модельний ряд нараховує більше 166-ти видів причепів. Тому наші фахівці завжди готові допомогти Вам підібрати оптимальний причіп ЛЕВ конкретно під Ваші потреби і вимоги враховуючи модель і вантажопідйомність вашого автомобіля.


Прямо ЗАРАЗ і ЗАВЖДИ у нас у наявності більш ніж 1000 шт причепів ЛЕВ:
1. Одновісні причепи ЛЕВ базової і вдосконаленої комплектації.
2. Двовісні причепи ЛЕВ з гальмівною системою і без гальмівної системи.
3. Причепи для човнів ЛЕВ: для транспортування водних скутерів, водних мотоциклів і катерів. Причепи оснащені лебідкою і кріпильними елементами, мають торсіонну або ресорну підвіску, як правило - всі вони оцинковані.
4. Легкові причепи ЛЕВ з оцинкованим кузовом по техніці гальванічного покриття.
5. Двовісні і тривісні лафети ЛЕВИЦЯ
6. Причепи та лафети на торсіонах або ресорах з гальмівною системою для перевезення одного і двох автомобілів одночасно.
7. Причепи та лафети ЛЕВ для бджолярів
8. Будь-який причіп ЛЕВ по Вашому індивідуальному замовленню!


Крім стандартних/серійних моделей, які виробляються на Кременчуцькому Заводі Причепів ЛЕВ, Ви можете замовити легковий причіп за індивідуальним замовленням! Наші фахівці обов'язково врахують всі Ваші вимоги, розрахують технічні параметри, узгодять з Вами кожну деталь! В результаті - Ви отримаєте такий причіп, про який Ви самі і не мріяли - «з вишенькою на тортику»!


Також, виходячи з Ваших потреб, наші фахівці запропонують Вам оптимальну комплектацію Вашого причепа ЛЕВ за мінімальну вартість, яка буде відповідати технічним вимогам Вашого автомобіля і умов подальшої експлуатації.


Будучи нашим Клієнтом і Партнером, Ви обов'язково отримаєте продукцію вищої якості! На нашому виробництві дотримані всі технологічні процеси і їх порядок. Причепи Заводу ЛЕВ проходять заводські випробування з різними навантаженнями і перевантаженнями. Ми застосовуємо комплектуючі та матеріали від перевірених українських та світових постачальників, таких як: МЕТІНВЕСТ (Україна), AL-KO (Німеччина), KNOTT (Німеччина).


До кожного Клієнта у нас - індивідуальний підхід. Також у нас доступні варіанти вибору різних модифікацій, таких як борти, тенти, ресори, колеса, осі, дишла, світлотехніка, дуги різної висоти під різні тенти, металеві заїзди, пластикові або залізні крила і інші комплектуючі / опції.


Купуючи причіп ЛЕВ, Ви отримуєте гарантію на причіп нашого виробництва на 10 років з повним дотриманням договірних зобов'язань і тим самим Ви ЗАОЩАДЖУЄТЕ ТА ЗАРОБЛЯЄТЕ ПОДВІЙНУ ВАРТІСТЬ ПРИЧЕПА.


Наприклад, придбавши в нас причіп ЛЕВ за 15.000 грн Ви ЗАОЩАДЖУЄТЕ ТА ЗАРОБЛЯЄТЕ 30.000 грн за 10 років.
А придбавши в нас причіп ЛЕВ або лафет ЛЕВИЦЮ за 100.000 грн Ви ЗАОЩАДЖУЄТЕ ТА ЗАРОБЛЯЄТЕ 200.000 грн за 10 років.
На наших сайтах Ви можете знайти більш докладно розписану інформацію.


www.tdkremin.com.ua
www.lev.ua
www.levpricep.com.ua


Спеціально для Вас ми пропонуємо найвигідніші умови співпраці з Партнерською Програмою, Системою Кредитування і розстрочками. До того ж, НАШІ ЦІНИ на причепи ТМ “ЛЕВ” - ДІЙСНО ДОСТУПНІ , адже Ви купуєте товар безпосередньо у Заводу-виробника, тим самим не переплачуючи за послуги посередників, транспортування і не маєте інших торгових націнок.


Якщо у Вас виникли питання щодо придбання та/або індивідуального виготовлення причепа ЛЕВ, зверніться будь ласка до наших фахівців. Після узгодження замовлення і його оперативного виконання, ми доставимо Ваш причіп в будь-який населений пункт України до Вас.


Також звертаємо Вашу увагу, що Завод Причепів ЛЕВ є надійним і стабільним роботодавцем в Україні і Ми завжди знаходимося в процесі розвитку і залучаємо до роботи НАЙКРАЩИХ фахівців і співробітників різних професій.


Ми пропонуємо комфортні умови праці для сімейних пар, чоловіків і жінок, готових до переїзду. Крім працевлаштування, зайнятості, доходу вже в готовому бізнесі ми надаємо житло (приватний будинок з ділянкою). Разом з нами Ви можете реалізувати себе і розвиватися разом з нами в нашій дружній і креативній СІМ'Ї нашого великого підприємства ЛЕВ.


 
Наша місія: МАКСИМАЛЬНА ЯКІСТЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ ЗА МІНІМАЛЬНОЮ ЦІНОЮ!


www.tdkremin.com.ua

www.lev.ua

www.levpricep.com.ua


МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС !!!

МИ ВИРОБЛЯЄМО ДЛЯ ВАС ЩАСТЯ !!!


 

Завод Причепів ЛЕВ має потребу в таких співробітниках:


1) Майстри на виробництво на 2-у зміну(2)
2) Завгосп
3) Зварювальники 5-6 розряда (6-8 чоловік)
4) Оператор-касир 
5) Водії вантажного авто зі всіма категоріями (2-3) 
6) Сім'ї (2-3)
7) Постачальник виробництва
8) Менеджери з досвідом та великим бажанням заробляти (6-10 чоловік)
9) Помічник відділу кадрів (гарна зовнішність і приємний голос)
10) Водій зі своїм легковим авто
11) Складальники (4-8 чоловік)
12) Комірник збуту з досвідом роботи
13) Електрик для другої зміни
14) Маляр на чорну малярку для другої зміни
15) Маляр на порошкову малярку для другої зміни

ШУКАЄМО, ЗНАХОДИМО І ПРИЙМАЄМО НАЙ-НАЙКРАЩИХ З ТИХ, КОГО ТІЛЬКИ ЗМОЖЕМО ЗНАЙТИ!!!
КРАЩИМ З КРАЩИХ РІВЕНЬ З/П - ЯК У КИЄВІ
 

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх