Вибираємо гарнітур для маленької кухні: основні правила

27.11.2020, 16:36 Переглядів: 5 393

 

Кухня – одна з головних кімнат будинку, і будь-яка господиня намагається зробити її зручною та затишною, такою, де хотілося б творити кулінарні шедеври.

Щоб реалізувати цю ідею, насамперед потрібно підібрати ергономічний гарнітур. Справа нескладна, але якщо саме приміщення невелике, то можуть виникнути складнощі з підбором меблів. Щоб їх уникнути та зробити кухню зручною й затишною, рекомендуємо при купуванні гарнітура орієнтуватися на деякі прості рекомендації, мова про які піде нижче.


Правило 1: вибираємо ергономічний дизайн


Усі кухонні гарнітури насамперед поділяються на три типи за формою:

-прямі;
-кутові;
-П-подібні.


Для маленьких приміщень найкраще підходять комплекти перших двох типів. В інтернет-магазині «Дубок» лінійні моделі доступні в широкому асортименті. Купити кухню можна будь-якої ширини (від 1,2 м).


Кутові гарнітури виграють завдяки ергономіці. Вони дозволяють максимально ефективно використовувати корисний простір у приміщенні (використовується принцип «трикутника»). Однак варто врахувати, що для їх розміщення необхідний вільний простір на двох суміжних стінах.


Правило 2: простота у пріоритеті


При виборі гарнітура варто віддавати перевагу меблям у лаконічному дизайні. Краще, щоб предмети інтер’єру для маленької кухні були однотонними, без яскравих візерунків, малюнків або декору. Такі деталі візуально «крадуть» простір, переповнюють його.


Якщо хочеться зробити якийсь акцент на оформленні, то можна зробити це контрастом кольорів. Маленька кухня необов'язково повинна бути однотонною. Однак варто вибирати гарнітур так, щоб у ньому поєднувалися не більше трьох кольорів. Занадто строкаті моделі для маленького приміщення небажані, оскільки вони перевантажують простір.


Правило 3: вибираємо світлі кольори


Для маленької кухні краще підійдуть гарнітури пастельних відтінків. Вибирати можна меблі білого, бежевого, кремового, світло-сірого, фісташкового й інших подібних відтінків. Темні кольори перевантажують простір, візуально зменшують площу. Для невеликого приміщення такий ефект не підходить.


 

Dybok: гарнітури на будь-який гаманець


Вибір кухні може зайняти багато часу та сил. Але якщо відразу купувати гарнітур в інтернет-магазині меблів Dybok.ua, то можна спростити собі задачу.


На сайті представлений великий вибір готових гарнітурів і модульних кухонь (вибирайте комплектацію на свій розсуд) від відомих українських фабрик: VIP-master, MebelStar, «Світ Меблів» та ін. Усі меблі виконані в сучасному дизайні, купити можна модель із фасадами з ДСП та МДФ у різних варіантах оформлення.


Ціни на продукцію сформовані в бюджетному діапазоні, підібрати гарнітур вдасться навіть на скромний бюджет. Крім того, при замовленні меблів в інтернет-магазині «Дубок» можна заощадити. Регулярні акції та безкоштовна доставка (для замовлень від 5 тис. грн) забезпечують додаткову вигоду покупцям.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх