102 захисника України отримали документи на земельні ділянки у Кременчуці

2.09.2020, 16:09 Переглядів: 2 299

 

У бюджеті наступного року передбачають видатки на грейдерування доріг у місцях розташування земель, виділених учасникам АТО та їх родинам, проєктування на цих територіях мереж водопостачання та вуличного освітлення

Сьогодні, 2 вересня, міський голова Кременчука Віталій Малецький вручив учасникам АТО проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок. Всього виготовлено 102 проєкта на земельні ділянки в колишньому парку «Депутатський» та на вулиці Чумацький шлях. Про це повідомляє пресслужба мерії Кременчука.


З 2016 року в Кременчуці виділили 623 земельні ділянки для передачі у власність інвалідам війни, учасникам бойових дій, членам сімей загиблих учасників бойових дій. За кошти міського бюджету на ці ділянки розробили проєкти землеустрою. Наразі в місті триває робота над формуванням проєкту міського бюджету - 2021, в якому будуть передбачені видатки на грейдерування доріг у місцях розташування земель, виділених учасникам АТО та їх родинам, проєктування на цих територіях мереж водопостачання та вуличного освітлення.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Пресслужба мерії Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх