Алмазна різка бетону: робимо швидко і ефективно!

11.08.2020, 12:00 Переглядів: 2 487

  

Незважаючи на те, що залізобетон роблять, як то кажуть, на віки, з часом потрібно робити ремонт, модифікацію або демонтаж. Що зробити не так-то й просто в силу непохитної міцності матеріалу. Але в багатьох випадках рятує алмазна різка бетону, яка дозволяє «кришити» будь-які бетонні конструкції в найрізноманітніших умовах.

Ця технологія може застосовуватися в найрізноманітніших будівельних умовах, і обладнання дозволяє не тільки демонтувати ті чи інші споруди. Також застосовується для буріння отворів в бетоні, згладжування кутів. Тобто, стає можливим проводити будь-які дії. При виконанні робіт будівельники користуються спеціальним обладнанням, оснащеним дисками з алмазним напиленням або насадки для різання отворів.


Інструмент може і повинен витримувати як високі навантаження, так і температури. Маневреність і компактність надають можливість виконувати роботи навіть в тісних умовах. Здебільшого завдяки саме такому обладнанню, алмазна різання має наступні переваги: 
При виконанні робіт не утворюються тріщини і відколи.


Можна застосовувати в квартирах або інших невеликих приміщеннях. При виконанні робіт утворюється менше пилу, ніж при інших видах демонтажу.


Алмазні установки для різання бетону збільшують швидкість будівництва.


Відсутня вібрація.


Зріз виходить акуратним. Після різання немає необхідності додатково обробляти стінки прорізів.


Алмазна різка по бетону володіє максимальною точністю. Устаткування надає можливість створювати отвори або малюнки будь-якої форми і види.


Шум менше, ніж при виконанні робіт іншим методом. Це надає можливість застосовувати цей метод при ремонті квартир. Але, цей фактор залежить від обсягу робіт і застосовуваного устаткування.


Машина відрізна по бетону дозволяє впоратися з міцним бетоном, який застосовується при спорудженні мостів.


Якщо Ви наважилися на ремонт в оселі і Вам потрібні демонтажні роботи (стіни, перестінки, підлога, кахель), раді будемо надати Вам послуги! Телефон: 097-193-12-05 Іван 


Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх