Кременчуцький завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» відкрив літній сезон реалізації автомобілів

2.06.2020, 11:00 Переглядів: 2 467

 

Що може бути кращим за новину про передачу техніки клієнту! Ось і компанія «АЛЬФАТЕКС» з радістю інформує про те, що успішно пройшла передача унікального автомобіля – сміттєвоза АТ-2102 на шасі МАЗ-6312С3, Світловодському КП «Комбінату комунальних послуг».

З Кременчука до Світловодська новий сміттєвоз професійно доставив особисто менеджер Кременчуцького заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» - Віктор Середа. Автомобіль із задоволенням приймали: директор ККП Роман Шумейко, працівники підприємства та депутати світловодської міськради.


 
Унікальність переданої техніки полягає у тому, що через більшу ємність та можливість трамбування сміття, зменшується кількість ходок до сміттєзвалища, отже гарантована значна економія пального. До того ж нова машина оснащена відвалом, що допоможе у приведенні до ладу місця вивантаження перевезених відходів, а взимку - боротися зі сніговими заметами.


 
?Об’єм кузова становить 22 куб.м. А маніпулятор може підіймати до 700 кг вантажу.


 
Сьогодні сміттєвоз вже виконує свою роботу, слідкуючи за чистотою квітучого Світловодська. А компанія «АЛЬФАТЕКС» щиро дякує за довіру своїм клієнтам та продовжує працювати, тримаючи марку й надалі!


 
? Більше новин АЛЬФАТЕКС:
Сайт
Фейсбук
Інстаграм 


Автор: на правах реклами Фото: sv-drozdova.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх